SkyscraperCity banner

61 - 80 of 104 Posts

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #61
Strada Turda se prelungește în contextul dezvoltării zonei industriale
Primarul Astrid Fodor a semnat contractul pentru execuția lucrărilor de prelungire a străzii Turda, situată în zona industrială vest a orașului. În contextul extinderii unei unități de producție în zona acestei străzi, investiția este necesară pentru a asigura accesul spre/dinspre aceasta. Într-o etapă ulterioară, se va executa prelungirea până în Calea Șurii Mici a arterei, o măsură de îmbunătățire a mobilității prevăzută în Strategia de Dezvoltare Urbană Durabilă a Sibiului.
În urma unei proceduri de achiziție la care au participat 2 ofertanți, contractul pentru prelungirea străzii Turda s-a semnat cu SC Terra Building SRL, având o valoare de 633.000 de lei.
...
-crearea unui drum cu o lățime de 7 metri, cu două benzi, cu o structură care să suporte traficul greu caracteristic zonei
-crearea trotuarelor pe ambele părți ale drumului, cu borduri teșite pentru accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii
-amenajarea de piste pentru biciclete pentru încurajarea mijloacelor de transport alternative
-amenajarea sistemului de colectare a apelor pluviale
montarea sistemului de iluminat public stradal cu LED
segmentul deja modernizat (de privati) 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #62
Se inaugurează pista de biciclete care leagă Cisnădia de Sibiu
Pista de biciclete care leagă Cisnădia de Sibiu, via Cartierul Arhitecților va fi inaugurată mâine, 11 octombrie, anunță reprezentații Primăriei Cisnădie.

Pista de biciclete, care are o lungime de 6,5 km, pornește din zona străzii Sibiului, din Cisnădie și continuă pe partea dreaptă a drumului către municipiul Sibiu, după podul peste Seviș.
...
Pista de biciclete continuă pe partea dreaptă a drumului, traversarea drumului județean realizându-se înainte de zona Cartierul Arhitecților. Traversarea a fost amenajată sub forma unui semafor acționat cu buton, care va fi precedat pe ambele sensuri de mers de limitatoare de viteză.
...
 

·
Registered
Joined
·
3,308 Posts

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #64 (Edited)
La ca te referi mai exact?
Daca la proiecte, deloc slabut dar problemele sunt altele, dureaza prea mult pana la realizare si multa improvizatie.

Sa fiu primar altcumva as gandi treaba:

-Transport public metropolitan, o flota poate de 3-5 ori mai mare ca acum, timp mai scurt de asteptare. As face standard 20 minute, cu exceptii unde/cand este cazul. Aici e de umblat la detalii, linii de noapte in weekend.

-Pe cat posibil separarea transportului public de restul traficului aka benzi destinate

-Crearea de cat mai multe parcari subterane dar si supraterane. Obligarea celor cu posibilitate la cazare autoturism pe proprietatea privata. Avem un oras cca2/3 de case/vile in care majoritatea le lasa pe domeniul public

-Spatiile acum folosite ca parcare in lungul multor strazi, ce a dus la transformarea multora in sens unic, sa fie inlocuite cu piste de biciclete generoase iar strazile, unde se poate, revenit la dublu sens. Simplu, inlocuiesti parcari cu piste biciclete.

-Crearea unei autostrazi de biciclete in lungul coridorului verde format de Valea Aurie si parc Sub Arini, cu posibila prelungire pana la Gara Mare. La fel si pt. coridorul creat natural de raul Cibin (la care se lucreaza acum).


Ca scriu de transport public, de astazi articolul. Si normal ca nu creste daca esti blocat in aceleasi trasee cu mici extinderi. Cei care cresc nr. sunt muncitori din zonele industriale si cam atat. Daca ar face linii pana in Cisnadie si bucla pana in Selimbar macar, le-ar creste si cu 30%
Cu cât a crescut numărul sibienilor care merg cu autobuzul după înnoirea flotei Tursib
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #66 (Edited)
Asta am inteles din start dar intrebarea era legat de ce s-a facut pana acum sau proiecte. Nu mai conteaza :)

Legat de pista noua Sb-Cisnadie, personal nu ma da pe spate, de la cum arata noroiul pe asfaltul nou (dar asta e fita ce tine de estetic) pana la au loc sa o fi facut dublu de lata. Macar in afara, daca in orase nu au loc.

Imi place cum unii deja o considera trotuar si trantesc pubelele pe ea, vezi video. Taranime....omul are impresia ca se poate raspandi peste tot. Tot din categorie este si lasatul rablei de €30,000 in fata viloaiei.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #67
Consiliul Județean Sibiu invită cetățenii la o dezbatere publică privind modernizarea DJ 106 C Sibiu – Cisnădie – Sadu
...
Consiliul Județean Sibiu urmează să aprobe Documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pe drumul județean care face legătura dintre Sibiu și Cisnădie, documentație care prezintă soluția pentru fluidizarea traficului din această zonă extrem de aglomerată în intervale orare critice, cu impact asupra calității vieții locuitorilor din Cartierul Arhitecților, dar și a celor care fac naveta din Sibiu la Cisnădie sau retur.
...
Tronsonul de drum ce urmează a fi modernizat, de la ieșirea din municipiul Sibiu până la podul peste râul Seviș, va fi prevăzut cu două benzi de circulație pe sensul de intrare în Municipiul Sibiu și cu o bandă pe sensul de ieșire din municipiul Sibiu. Pista de biciclete care tocmai a fost inaugurată de Primăria Orașului Cisnădie va fi integrată în acest proiect. Având în vedere faptul că drumul județean 106 C Sibiu-Cisnădie este intens circulat, pentru siguranța bicicliștilor care vor folosi acest tronson, pista de biciclete va subtraversa printr-un pasaj drumul județean. Pe ambele părți, drumul modernizat va fi prevăzut cu trotuare, iar drumurile laterale vor fi racordate la drumul județean.
''DJ-ul'' intre Sb si pana aproape de Raul Sevis (cam 2-2,4 km) poarta denumirea de Strada Grigore Ionescu. Dupa, spre Cisnadie, este DJ in toata regula.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #68 (Edited)
Nou giratoriu intersectie Serbota - Fabricii - Socului, cu ultima creata legatura (marcat cu galben). In spate la noul mall. Sunt ceva schimbari serioase pe acolo.


Sursa

 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #69
Better late than never ...
Transportul public va fi prelungit și în zona Cartierul Arhitecților. Pe un drum cu trei benzi
La începutul primăverii viitoare, drumul județean 106C va intra în lucrări de extindere la trei benzi de circulație, dintre care două pe sensul către Sibiu. Până la finalizarea lucrărilor (estimate la șase – nouă luni), Primăria Sibiu va definitiva demersurile de prelungire a liniilor de transport astfel încât acestea să ajungă până în dreptul străzii Ioan Berindei, din Cisnădie (la aprox. doi km distanță de Sibiu).
(...)
Se fac trei benzi în ideea că vor urma patru
”Știm că este o zonă foarte aglomerată din punct de vedere al traficului, motiv pentru care de când am preluat mandatul ne-am concentrat să rezolvăm traficul în zonă”, și-a început Daniela Cîmpean prezentarea în fața celor adunați în sala de ședințe a CJ Sibiu.
Abia acum s-a putut demara procedura de lărgire a respectivului drum deoarece, din 2017, timp de mai bine de un an, s-a lucrat la reglementarea situației juridice a terenului, la întabulări, a justificat Cîmpean. Potrivit ei, drumul județean 106C urmează a fi lărgit la trei benzi între podul peste Seviș și intrarea în municipiul Sibiu. În viitor, drumul va fi lărgit la patru benzi, drept pentru care de pe acum podul peste Seviș va fi demolat și reconstruit la patru benzi.
(...)
”Se va interzice virajul la stânga pe anumite sectoare de drum și vor fi amenajate două sensuri giratorii pentru întoarcere”, a explicat Dan Lazan. Practic, DJ 106C se intersectează în acest moment cu 27 de străzi pe partea stângă (sensul de mers înspre Cisnădie) și alte 14 drumuri pe partea dreaptă. Cum pentru aceste străzi laterale nu există benzi de stocare sau accelerare, virajul la stânga urmează a fi interzis pentru a nu bloca circulația. Cei care vor dori să intre pe o stradă conectată la sensul opus de mers vor trebui, prin urmare, să folosească două sensuri giratorii, propuse a fi amplasate la intersecțiile cu străzile Nicolae Ghica-Budești și Ion Berindei. Ambele străzi se află în cartierul Arhitecților.
(...)
Fodor: introducem sistemul de transport public
(...)
Potrivit lui Astrid Fodor, până acum sistemul de transport public nu a putut fi extins din cauză că autobuzele nu ar fi avut loc de întoarcere. Odată cu instituirea unui sens giratoriu în capătul dinspre Cisnădie al cartierului Arhitecților, situația se schimbă, arată Astrid Fodor. ”Până când va fi gata drumul lărgit, până atunci noi ne vom reglementa problemele juridice între administrații, astfel încât Tursib-ul – sau vedem ce soluții găsim – să deservească acest traseu”, a arătat primarul Sibiului, Astrid Fodor.
(...)
Când?
16,6 milioane de lei este valoarea estimată a lucrărilor de construire și montaj, potrivit DALI-ului elaborat de DP Cons SRL. Termenul de realizare a lucrărilor este de nouă luni, dar Daniela Cîmpean crede că un constructor bun va putea lucra și mai repede. ”Dacă azi definitivăm discuțiile, joi vom aproba indicatorii tehnico-economic, apoi dăm drumul la achiziția proiectării cu execuției împreună. Proiectarea să fie executată pe perioada iernii, iar apoi să dăm drumul la lucrări. În șase luni, un constructor bun poate definitiva lucrările. Dacă nu, mai vedem. Dar asta nu depinde de noi. Cei care fac proiectul tehnic au de definitivat și soluțiile alternative”, a declarat Daniela Cîmpean.

În ce privește celălalt proiect legat de acesta, lărgirea Căii Cisnădiei pe teritoriul municipiului Sibiu, aici contractul de lucrări ar urma semnat în aproximativ două săptămâni, a anunțat primarul Sibiului. Dar lucrările vor începe abia în primăvara anului viitor.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #70
Cam in aceeasi categorie cu problema si zona de mai sus

Fodor anunță a doua stradă din Sibiu care va avea bandă dedicată autobuzelor
În viziunea primarului Sibiului, Astrid Fodor, în afara unei noi Căi a Dumbrăvii care va fi modernizată din fonduri europene, în aceeași zonă ar putea fi demarate de anul viitor lucrările la o nouă stradă care, la fel, să aibă trei benzi de circulație. Una urmând a fi dedicată circulației autobuzelor.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a făcut acest anunț în cadrul dezbaterii organizată de către Consiliul județean Sibiu referitor la lărgirea drumului județean 106C, în zona din cartierul Arhtecților. Iar strada la care se referă va purta numele de Prelungirea Arieșului. ”Noi facem și o ieșire peste fostul teren al Tursib, prelungirea străzii Arieșului. O stradă cu trei benzi, dintre care una dedicată autobuzelor. În primăvară cred că ne putem apuca și de această stradă, acum suntem în schimb de terenuri cu Tursib”, a declarat primarul Fodor. Viitoarea stradă va avea o lungime de aproximativ 300 de metri și va lega strada Arieșului de strada Siretului. În opinia primarului Sibiului, această viitoare Prelungire a Arieșului va ajuta și la decongestionarea traficului din zona ieșirii înspre cartierul Arhitecților.
No, sa-mi fie cu pardon dar ce treaba are macelaria cu Prefectura si castravetii cu floraria.
Traficul din si spre Arhitectilor - Cisnadie se desfasoara pe axa nord - sud, o strada oarecum in zona, in Sibiu, axata est - vest o sa ajute pe cei din Hipodrom III si mai departe sa ajunga in Calea Dumbravii, in Valea Aurie, Rasinari sau Paltinis. Pe scurt: n-are vreo treaba cu traficul dificil din zona
Mai e si chestia ca nu ajuta cine stie ce circa 300m de strada relativ ok, tot in strazi problema se varsa traficul. Asta daca nu vine in viitorul apropiat cu alte largiri la pachet, dar nu prea vad unde.

cu rosu strada in discutie in articol, cu albastru si verde variantele mele de legatura (mai) logica intre fostul DJ106C, acum Str. G. Ionescu. si Calea Dumbravii. Pt. varianta verde sunt ceva demolari de facut la fosta Coop Constructorul sau ce a fost acolo, si legatura la sens giratoriu de la Cimitir.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #71 (Edited)
Parcări cu plată pe mai multe străzi din zona centrală a Sibiului
Primăria Sibiu vrea să taxeze mai multe locuri de parcare ce până acum erau gratuite.(...)
Astfel, zona A va fi ”lărgită” cu parcările de pe străzile 9 mai, Ocnei(între Faurului și Zidului), Faurului, Turnului(între Faurului și Valea Mare).

Zona de pe Turnului, între Valea Mare și Malului- Cibinului, va fi cuprinsă în zona B de taxare.

Zona C va fi extinsă în Piața Unirii- parcarea din spatele și lateralul Centrului ”Ion Besoiu„

Parcările din aceste zone ar urma să fie taxate din prima zi a anului 2020.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #72
O zonă din cartierul Hipodrom III, scoasă la licitație pentru modernizare
(...)
Primăria municipiului Sibiu vrea să repare mai multe străzi din cartierul Hipodrom III. Pe data de 23 octombrie a fost publicat anunțul de participare simplificat în vederea contractării unei companii. Autoritățile municipale estimează că lucrările vor costa 10,5 milioane de lei.

Obiectul contractului ce rezultă din această procedură constă în reparația drumurilor, carosabilelor, trotuarelor, parcărilor, spațiilor verzi, locurilor de joacă. Lungimea drumurilor este de 2.296 m, iar suprafața totală a carosabilului – 13.909 mp. Suprafața parcărilor care necesită a fi amenajate este de 7.044,45 mp, iar a spațiului verde – 15.036 mp. Copiii vor trebui să aibă la dispoziție un spațiu total de 474,6 mp.

De asemenea, în contract vor fi incluse lucrări la rețelel de apă și canalizare, dar și iluminat: guri de scurgere: 91 buc; cămine de vizitare: 38 buc; stâlpi metalici de iluminat complet echipați cu aparate de iluminat LED: 164 buc etc.
(...)
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #73
Încep lucrările de lărgire a carosabilului pe Calea Cisnădiei
Primarul Astrid Fodor a semnat la sfârșitul săptămânii trecute contractul pentru lucrările de reconfigurare a carosabilului pe Calea Cisnădiei, între strada Gheorghe Dima și ieșirea din municipiul Sibiu.
(...)
În urma unei proceduri de achiziție, contractul s-a semnat cu SC Terra Building SRL, valoarea acestui contract fiind de 5,3 milioane de lei.

În termen de 6 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, constructorul va efectua următoarele lucrări:

*Extinderea carosabilului la patru benzi între strada Siretului și strada Arieșului
*Extinderea carosabilului la trei benzi între intrarea în municipiul Sibiu (după primele blocuri) și strada Siretului și între strada Arieșului și strada Gh. Dima (sensul giratoriu)
*Lărgirea sensului giratoriu de la intersecția Calea Cisnădiei cu str. Rahovei și Dima pentru preluarea traficului de pe trei benzi
*Crearea unor benzi de viraj la stânga în intersecția Calea Cisnădiei – str. Siretului
*Reconfigurarea trotuarelor și a zonelor verzi
*Introducerea tubulaturii subterane pentru coborârea cablajului metropolitanpe întreg tronsonul intrare în Sibiu – str. Gh. Dima
*Modernizarea iluminatului public prin montarea de stâlpi metalici echipați cu corpuri de iluminat cu LED
*Lucrări la rețeaua de apă și la cea de canalizare pluvială.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #74
Strada Monaco din zona industrială vest a fost modernizată
(...)
Pe această stradă s-a modernizat carosabilul și s-a extins la două benzi astfel că se circulă acum în dublu sens. De asemenea, s-au amenajat trotuarele și locuri de parcare în zona unităților de producție. Rețelele de apă și canalizare pluvială au fost extinse și s-a amenajat un sistem de iluminat public modern.
“În zona vest lucrăm la prelungirea străzii Turda și este în curs procedura de achiziție pentru modernizarea și extinderea iluminatului public în zona industrială.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)
Practic jumatate din Str. Barcelona, segment redenumit. 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #75
Centura de ocolire Sibiu Sud, drum de mare viteză pe 10 km în Sibiu, Cristian, Cisnădie și Șelimbăr. Consiliul Județean a contractat studiul de prefezabilitate
Consiliul Județean Sibiu a semnat zilele acestea contractul de prestări servicii pentru realizarea Studiului de prefezabilitate pentru ”Varianta ocolitoare Sibiu Sud” cu Asocierea Phoenix Com SRL - Eko Top Sib SRL. Valoarea contractului este de 250.240 lei, fără TVA, iar durata de realizare a studiului este de 60 de zile.

Varianta ocolitoare Sibiu Sud prevede un traseu care începe din DN1, de pe teritoriul comunei Cristian, ocolește teritoriul Aeroportului Sibiu, leagă partea vestică a municipiului Sibiu, respectiv cartierele Turnișor și Valea Aurie și iese, prin pădure, în zona Scolii de Câini, ajunge la Calea Cisnădiei și apoi traversează Cartierul Arhitecţilor, trece prin zona Avangarden și iese în zona Dedeman, de unde poate fi continuat spre DN1 şi viitoarea autostradă spre Pitești.

Potrivit estimărilor inițiale, suprafața terenului pe care îl va ocupa viitoarea variantă ocolitoare este de aproximativ 120.000 mp.
(...)
Bla bla bla... bla. Miscati-va o data, incompetentilor! Si sa nu o bagati prin cartiere, incompetentilor! In Padurea Dumbrava se poate tunel, cu atat mai bine, iese dupa padure spre vest la nivelul luncii, sau varianta mai ieftina, adancita (ca in Central Park, NYC), rezolva si diferenta de nivel destul de lin, nu apoi direct serpentina. Incompetentilor!
Varianta ocolitoare Sibiu Sud va avea caracteristici tehnice ale unui drum județean, care va cuprinde partea carosabilă formată de minim două benzi de circulație cu o lățime de minim 3 metri, acostamente de minim 0,75 metri, șanțuri de minim 1 metru, zone de siguranță de minim 1,5 metri.

Drumul va avea două poduri cu o lățime de minim 7 metri si trotuare de o parte și alta a acestuia de minim 1,2 metri.

Vor exista două intersectii noi la drumul național DN1 (E81), iar drumul va fi dotat cu elementele de semnalizare corespunzătoare.
Clar, un amarat de drum cu 1 banda/sens. Pt. unul decent trebuie minim 2 pe sens.


Varianta mea, si nu-mi pasa de ce sta in cale. Move it!!!

 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #77
Foarte posibil, nu o strecori prin atatea stradute si curbe. Si e legata de autostrada. Dupa am observat ca am taiat putin padurea Cisnadie, aproape de legatura cu A1 la est, acolo clar trebuia putin bombat spre sud, ocolire padure. La fel taie si padurea Catrina la sud, acolo se poate un format usor in S, sa ocoleasca integral padurile. Chestii de detaliu, mici concesii si abateri se pot face.
Exista totusi un dar, prea departe legatura cu zonele dens populate din sud si zona ind. vest (unde lucreaza majoritatea ce stau in sud). Dar se poate ajusta prin alte segmente / legaturi.

Si beneficiaza si localitatile din jur, aproape de Cisnadie, zona veche, ocoleste Cristianul la vest, Selimbarul. Varianta astora baga traficul din mijloc Selimbar, in zona dintre aeroport si Cristian, prin cartiere in Sb. si taie Pad. Dumbrava in zona turistica. Dumb as F!
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #78
2,2 mil. euro: Primăria cumpără peste 550 de biciclete cu computere de bord. Și parcări inteligente
552 de biciclete și triciclete, 44 de parcări inteligente și un amplu sistem informatic sunt – pe scurt – caracteristicile achiziției tocmai lansată de Primăria Sibiu pentru înființarea primului sistem de bike-sharing din oraș.
(...)
€2.2 million: City Hall buys more than 550 bicycles with on-board computers. And smart parking

552 bicycles and tricycles, 44 smart bicycle parkings and a large computer system are - in short - the characteristics of the acquisition just launched by the Sibiu City Hall for the establishment of the first bike-sharing system in the city.

A project to be financed from European funds, the bike-sharing system of Sibiu has just been auctioned by the local government. 10.6 million lei, excluding VAT, is the budget allocated to the acquisition of this system, the winning company having about eight months available to create and test the necessary infrastructure.

According to the documentation for the awarding of the contract for the design and implementation of the bike-sharing system, it is intended to modify the paradigm of commuting in the city, in order to encourage the commuting by bicycle, by bus and on foot. The 44 bike-sharing stations will be located near the public transport stations (train station, bus stations) to facilitate the intermodal exchange. In addition, representatives of the local government demand that the bicycle rental system be connected to the public transport system. In order to achieve speed and ease in changing the mode of transport, it is necessary that the ticketing system for bicycle hire be integrated with the ticketing system for public transport. For example, access cards, travel vouchers may be used in public transport as well as for bicycle rental.

 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #79
Primul coridor dedicat exclusiv bicicletelor în Sibiu: parcări desființate, străzi transformate în ”shared-space”

The first corridor dedicated exclusively to bicycles in Sibiu: car parks closed, streets transformed into shared-space
Primăria Sibiu a semnat contractul pentru realizarea unui coridor de deplasare cu bicicleta
Primarul Astrid Fodor a semnat marți, 26 noiembrie, contractul privind proiectarea și execuția lucrărilor în vederea realizării unui coridor de deplasare cu bicicleta pentru conectarea cartierului Ștrand cu zona centrală și parcul Sub Arini. Acesta a fost semnat cu asocierea de firme SC COMTRAM SA și SC PHOENIX COM SRL Sibiu și are o valoarea totală de 3,29 milioane de lei.
(...)
Firma contractată va avea la dispoziție 3 luni pentru realizarea proiectului tehnic, obținerea avizelor și acordurilor și verificarea documentației și alte 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, pentru execuția și finalizarea lucrărilor.
Apropo de folosirea imag. satelitare sau aeriene din ere geologice cand eram fund de mare, de astazi pe Google Earth noi imagini cu orasul + imprejurimi (10,9, '19)
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #80
O nouă zonă din cartierul Hipodrom I intră în modernizare
Primarul Astrid Fodor a semnat astăzi contractul pentru execuția reparațiilor capitale într-o nouă zonă din cartierele vechi de blocuri: cartierul Hipodrom I, zona cuprinsă între străzile N. Iorga – Luptei – bulevardul V. Milea – Rahovei – bdul M. Viteazul.
(...)
Contractul în valoare de peste 26 de milioane de lei a fost semnat cu firma SC Geiger Transilvania SRL Mureș și are un termen de execuție de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor care va fi transmis constructorului în martie anul viitor.

Lucrările ample vor însemna o reabilitare completă a cartierului:
*reabilitarea străzilor și aleilor, inclusiv amenajarea a aproximativ 1000 de locuri de parcare
*instalarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablajului metropolitan suspendat
*modernizarea iluminatului public prin instalarea unor corpuri de iluminat cu LED, montarea a peste 250 de stâlpi de iluminat metalici și înnoirea rețelei de alimentare
*modernizarea canalizării pluviale care să gestioneze mai eficient apa de ploaie
*amenajarea de spații verzi și plantarea a 500 de arbori ornamentali
*amenajarea a trei locuri de joacă și a unei zone de odihnă cu alei și bănci.
E o parte din Hipodrom 1, mai e la sud si o parte de case la nord

 
61 - 80 of 104 Posts
Top