SkyscraperCity banner

121 - 136 of 136 Posts

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #122
Merci, dar nu stiu sincer cat o sa le mearga, cele din noua minunatie (Promenada, care altul) sunt cam goale, cam tot mall-ul e slabut ca miscare (nici vorba de blocaje trafic cum speculau destui).
In schimb la food court, pff....se bat la coada. Nebunie!!! Mall-urile pot sa se inchida linistite si sa ramana doar food court ca tot vor fi un succes!. Somalia in anii 90 cu, deodata, exces de mancare gratis. Am avut vreo perioada indelungata de foamete si nu stiu eu?! :lol: Nu mai zic de ce specimene vezi...Inca suntem o tara extrem de rurala, extrem de inapoiata, extrem de inculta. Sad but true.
Revenind la sali de cinema, probabil ca Shopping City de Selimbar cu tot cu Cineplexx va functiona, daca nu deja, ca destinatie pt. sudul judetul si - sa-i zic asa - sudul zonei urbane Sibiu (Selimbar cu satele aferente + Cisnadia). Alta sansa nu-i vad cu adaugat tot mai mult plus altele care au aparut.

In cel din centru din ce am observat ziua, de 3x cat am fost, mare parte sunt gura casca si de prin judet. Lumea din oras nu se omoara dupa sau merge punctual la cumparaturi.

Ceva poze din Promenada (cel din centru-gara) de acum cateva zile. Si de pe terasa. Poate o sa mai fac ceva mai stralucite cand vine domnisoara primavaraFoarte acrofobica balustrada, te apropii cu teama. E destul de solida dar sa fereasca la vara sa fie vreo reprezentatie pe terasa (e si pt. asa ceva) si sa se sprijine in acelasi timp 50-100 persoane. In exterior nu e vreo balustrada, streasina, e direct gol
partea din spate a terasei, mult mai solida si OK balustradaparcarea supraterana (pe acoperis), 2 niveluri, trebuie sa traversezi food court-ul prin interior ca sa iesi aici. E spre linii/gara (d'ohh). Aici balustrada e la fel, OK.


diferenta de miscare de la food court si restul...si nu era o bussy hour, cam 12-1
de fiecare data cand am fost o scara rulanta nu mergea, de data asta cea de coborare, nivelul de jos
nu o sa pot intelege de ce te chinui si cheltui sa elimini lumina naturala. i just don't get it...


Overall, feeling-ul e de Unirea Bucuresti, paralela exacta. Care multi pe aici stiu ce dezastru improvizat este.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #125
Pai e brutus iar NEPI este Marcus Brutus :D ''o sa fie cel mai waw mall din portofoliul nostru''. Asta e un fel de Alina Plugaru e mai bun arhitect ca Zaha Hadid.
Dar bine ca nu mai e terenul abandonat si acum produce bani.

Oricum e ceva in neregula cu structura, ceva nu se potriveste, nu pot sa-mi dau seama ce...:lol:
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #127
OK :)
Trase putin de par reclamele dar de aia e reclama. Mereu, peste tot ''cea mai buna''

I'll be the judge of that!
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #130
Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programată pentru a doua jumătate a anului 2020
Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu – Supernova ar urma să fie deschis în a doua jumătate a anului 2020, potrivit economica.net .

208.000 metri pătrați de mall-uri se vor livra în țara noastră anul acesta, din care 9.000 metri pătrați vor fi la Sibiu, reprezentând cel de-al doilea mall din zona noastră. Denumit Prima Shopping Center Sibiu – Supernova, va cuprinde în primă fază un hipermarket și o galerie comercială și va fi deschis în apropiere de Hornbach.
(...)
Ar fi al treilea din zona, al doilea din oras.

Plan mai vechi, nu stiu cat mai corespunde planului actual (OBI e acum Hornbach)


 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #132
Noul cinematograf al Sibiului: 5 săli, 860 de locuri, cel mai performant sistem audio din lume
Cineplexx a inaugurat vineri în Shopping City, în cadrul unei deschideri tehnice, cel mai nou cinematograf din zona Sibiului.

Inaugurarea este una tehnică pentru că în perioada următoare tehnicienii vor face ultimele reglaje fine și vor testa echipamentele de ultimă generație. Dși accesul sibienilor interesați este permis, deschiderea oficială va avea loc în prima parte a lunii martie
(...)
Personal, treaba asta cu cinematografele imi pare atat de passé, de ce te-ai mai deranja pana la un cinema cand ai tot ce vrei, cand vrei, pe internet.
 

·
Registered
Joined
·
4,676 Posts
Personal, treaba asta cu cinematografele imi pare atat de passé, de ce te-ai mai deranja pana la un cinema cand ai tot ce vrei, cand vrei, pe internet.
Chiar nu e. La Cluj, de cativa ani incoace numarul spectatorilor e in crestere. Bine, are si TIFF aici o vina in re-obisnuirea clujenilor sa mearga la cinema, dar una peste alta, cel putin la unele filme experienta nu se poate compara. Ca sa nu mai vorbesc de socializare (de orice timp), de obicei mersul la cinema vine la pachet si cu ceva restaurant, pub, terasa, etc., sau cu alte chestii...
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #134
De la un cinema ( + unul minuscul pt. film documentar, dar nu se pune) in ultimii 30 de ani, la acum 15, parca, sali de cinema. Daca nu muta oscarurile aici, no chance sa aduca profit toate.
Plus experienta mea, era fain in per. comunista cand mergeam cu parinti (dar ce stiam eu atunci), in rest sauna si sonor pt. cei care au pierdut auzul in timpul Regelui Ferdinand.
But that's just me.
 

·
Registered
Joined
·
10 Posts
Am fost eu astazi la Cineplexx si abia am gasit bilete la majoritatea filmelor. Sunt si preturile foarte mici in prima saptamana, si probabil au fost si foarte multi curiosi, de asta a fost foarte aglomerat.

Plus-uri: sunet-ul mult mai bun, scaunele premium au ai suport pentru picioare si chiar merita fiecare leu in plus.

Minus-uri: intrarea si iesirea se face pe un singur culoar si s-au facut cozi destul de mari pana s-au eliberat salile. Nu sunt nici scaune sau locuri de relaxare unde poti sa astepti pana reusesti sa intri la film.
 

·
Read Only
Joined
·
1,246 Posts
Discussion Starter #136
HORNBACH a investit 2,8 milioane euro în extinderea magazinului din Sibiu
Hornbach România, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, anunță extinderea magazinului din Sibiu cu aproximativ 3.500 mp în urma unei investiții de 2,8 milioane de euro. Fondurile au fost alocate pentru construirea unei zone de Drive-In pentru materiale de construcții, dar și pentru extinderea suprafeței exterioare destinate produselor de grădinărit.

(...) în acest moment suprafața magazinului din Sibiu a ajuns la circa 15.500 mp, comparativ cu circa 12.000 cât avea în momentul inaugurării sale, în octombrie 2015. Locația din Sibiu este amplasată pe un teren de circa 38.700 mp şi este împărţită în patru zone distincte, precum toate locaţiile Hornbach din România. Astfel, pe o suprafaţă de circa 6.900 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de aproximativ 3.600 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de Grădină şi Zoo, iar Drive-In-ul este amplasat pe un areal de circa 5.000 mp.
(...)


 
121 - 136 of 136 Posts
Top