Точно на обратното мнение съм. Ще бъде истинско чудо ако успее да се напълни по план, да не говорим за още...
Със сигурност ще се напълни. Лично познавам хора, които работят Кепитъл форт и чакат Скай форт да бъде завършен и да се преместят там, понеже в момента заемат няколко етажа в Кепитъла и не им стигат. Че ще се напъни, ще се напълни. Въпроса е дали ще бъдат построени поне още 2-3 сгради с подобна височина. Особено в тази част на София има мегдан за строене на подобни чудовища...огромни пустеещи полета има зад Метро.Точно на обратното мнение съм. Ще бъде истинско чудо ако успее да се напълни по план, да не говорим за още...
Не искам да съм лъжицата катран в кацата с меда, но това за празните плотове просто не е вярно. Те са празни, но не са ничии. Повечето имат даже визи за проектиране и съвсем не става въпрос за високи сгради.Страхотно. Бавно, но славно. София все повече прилича на голям, красив европейски град. Метрото скоро ще бъде над 60 километра, всички тези големи проекти като Sofia Capital City са изключително важни за имиджа на града и вдъхват сигурност на инвеститорите. Всички тези празни плотове около Sky Fort които се виждат от дроновете до 10 години ще са заети от викоко строителство. Благодаря момчета че ни правите свидетели на преобразяването към по- добро на нашата Столица...