SkyscraperCity banner

921 - 936 of 936 Posts

·
Registered
Joined
·
30 Posts
City Colloseum bi mogao dobit novog vlasnika:

Zagrebački Branimir centar i shopping centar Point te osječki Portanova i City Colloseum iz Slavonskog Broda uskoro bi mogli dobiti nove vlasnike. Taj se četverac trgovačkih centara na tržištu našao u sklopu velike prodajne ofenzive koju je talijanska Unicredit grupa pritisnuta manjkom kapitala inicirala u svojim regionalnim članicama. Dakle, i u Zagrebačkoj banci koja se ubraja među njezine uspješnije sastavnice, a sa stopom adekvatnosti kapitala većom od 25 posto i među kapitalno (naj)potkovanije. Iza dva slavonska trgovačka centra stoje domaći poduzetnici, a iza dva zagrebačka stranci.

Više na: http://www.poslovni.hr/hrvatska/cetiri-soping-centra-cekaju-novog-vlasnika-318980
 

·
Yosemite Sam
Joined
·
12,257 Posts
Discussion Starter · #932 ·
U Coloseumu će se otvoriti restoran površine 400 m2. Ako se ne varam dolaze na drugi kat.
U City Colosseumu se otvara restoran!U City Colosseumu, najvećem trgovačkom centru u ovom dijelu Slavonije uskoro se otvara restoran. Riječ je o franšiznom restoranu "Surfer", a na stranicama HZZ-a, može se pronaći i prvi oglas za posao.

Surfer je prvi Hrvatski lanac fast-food restorana koji prodaje franšizu, svojim inovativnim konceptom brze prehrane specijaliziran je za proizvode od kvalitetnog mesa i povrća. Posebnom recepturom i biranim sastojcima ali i kvalitetnim, provjerenim dobavljačima, Surfer garantira originalan i atraktivan, prepoznatljiv brend koji je privlačan kupcima. Standardna franšizna ponuda daje mogućnost ulaska u posao s velikim projekcijama koje zahtijevaju nisku razinu investicija i koje u isto vrijeme omogućavaju visoku razinu profita.

U Slavonskom Brodu Surfer će otvoriti objekt tipa DINER: primjeren je za veće prostore u središtima grada, trgovačkim centrima i sl. prostorima većeg obima, preko 100m2, s mogućnošću usluživanja proizvoda prvenstveno unutar objekta s min. 16-20 sjedećih mjesta.

http://www.035portal.hr/vijest/gospodarstvo/u-city-colosseumu-se-otvara-restoran-10229
 

·
Yosemite Sam
Joined
·
12,257 Posts
Discussion Starter · #933 ·
Dovest će nove brendove
Supernova kupila brodski City Colosseum

SUTRAŠNJI Večernji list donosi intervju s dr. Paulom Merdzo, direktorom Supernova projekata za Hrvatsku u kojem je, između ostalog, objavljeno kako s četiri najnovije akvizicije, centrima Cvjetni, Kaptol i Branimir u Zagrebu te City Colosseeumom u Slavonskom Brodu, austrijska Supernova grupa povećala je broj kvadrata u Hrvatskoj na vrtoglavih 260.000 četvornih metara i dodatno ojačala poziciju vodeće tvrtke po broju trgovačkih centara u vlasništvu.

Ono što je za Brođanke i Brođane najinteresantnije, prenosimo informaciju kako će Colosseumu "kojeg su nedavno preuzeli, dat će novu vrijednost, dodatno ga obogatiti i proširiti gastronomsku ponudu te dovesti nove brendove koji u ovoj regiji još nisu prisutni".

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod.../supernova_kupila_brodski_city_colosseum.aspx
 

·
Registered
Joined
·
2,808 Posts
ima, original supernovu, koja je teško nastradala radi izgradnje podvožnjaka u osječkoj ulici jer je prometno izolirana od ostatka grada. u međuvremenu su zatvorili cijeli gornji kat jer su se zakupci razbježali...

mogu bez problema funkcionirati oba centra; colosseum kao pravi shopping centar, a supernova kao retail park. sve je samo stvar ponude. ako u originalnu supernovu dovedu zakupce poput decathlona, primarka i sličnih, a u colosseumu se fokusiraju na "finije" brandove, mogu napraviti shopping destinaciju od broda, bez prevelikih ulaganja.
 

·
Apostol Premiuma
Joined
·
1,891 Posts
Da, slažem se i nadam se da će to tako napraviti jer ima potencijala. Pričali su mi i ljudi iz BiH, iz Dubice, Gradiške, Bosanskog Broda, čak i Prijedora da prvo odu u Sl. Brod pogledat šta ima a ako ne nađu tek onda u Banja Luku, bio sam iznenađen :nuts:
 
921 - 936 of 936 Posts
Top