lijepo!
kay:
vrlo detaljno. :cheers:
vrlo detaljno. :cheers:
Pozdrav i dobrodosao:cheers:Pozdrav,
novi sam na forumu i pozdravljam sve!
Forum o Slavonskom Brodu pratim već duže vrijeme približno 2 godine i stvarno svaka čast onima koji se trude postaviti svježe i nove informacije.
Mislim da još uvijek nije kasno za pripremu i kandidiranje projekata za fondove EU-a. Ako su naši ljudi nesposobni opet je puno manja šteta platiti strane stručnjake da obave posao za nas nego da propustimo iskoristiti te silne novce koji su nam na raspolaganju. Moja županija je npr. kandidirala dva najveća projekta od kojih je svaki vrijedan preko 300 milijuna eura. Ako ništa drugo barem smo pokušali.
Ovo je s drugog topica. Zanima me kad će se odlučiti da li ćete dobiti ta sredstva?Luka Brod na Savi 318 milijuna eura i Termoelektrana Klakar (selo malo istočnije od Broda) 350 milijuna eura, a koliko sam shvatio priprema se i projekt velike obnove brodske tvrđave. Već smo dobili od EU-a i vlade 30 milijuna eura iz IPA fonda za vodoopskrbni i kanalizacijski sustav, vodospremnik, sanaciju glavnih čvorišta, kupnju opreme za državanje kanalizacije i gradnju pročistavača otpadnih voda.
Hvala na lijepim željama, a što se tiče kandidiranih projekata odluka mora biti donesena najkasnije do kraja 2011. godine. Točan datum mi je nepoznat. Nadam se pozitivnom ishodu jer se ta dva projekta uklapaju u politiku EU-a. Ta termoelektrana bi trebala biti samo 2 km istočno od luke Brod tako da zapravo nosi naziv Termoelektrana Brod u svim službenim dokumentima. Kad saznaš više o ova dva projekta postat ću vam info.Ovo je s drugog topica. Zanima me kad će se odlučiti da li ćete dobiti ta sredstva?
P.S. Imate puno projekata. Želim vam ove godine da se toliko gradi da ne stignete obići sva gradilišta.