Izvrsna kompozicija bi bila onda kada bi se vidilo "više toga" na livo, zato jer patke gledaju u tom pravcu.MasonicStage™;65577171 said:izvrsna kompozicija.
10 :cheers:
Pa i ja kažen. Slika kao cjelina je 7-8. Da san ti 8.evo ovako. kompozicijski je 9. motiv 6-7. šta ispada jedna realna osmica po meni.
za kompoziciju jesam u pravu - a eto, to mi je struka. sama fotka je ocijenjena od strane prof. verzottija kao dobra kompozicija, tako da...mislim da bi treba znat ko je to s obzirom na to da se baviš fotografijom
nažalost, volija bi ponekad da se više bavim fotografijom, al eto. neman jak aparat i više preferiram ostale grane dizajna, posebno ilustraciju. tako da se moran izvlačit s kadriranim motivima i dobrim kompozicijama :lol:
ti uopće ni ne znaš što je kompozicija.Izvrsna kompozicija bi bila onda kada bi se vidilo "više toga" na livo, zato jer patke gledaju u tom pravcu.
To je jedno od osnovnih pravila. Ako neki subjekt gleda u stranu, na toj strani je naglasak i treba je bit "više". Al dobro... ko sam ja da pametujem jel. Glavno da se desetke dile šakom i kapom...![]()
Uuuuu! Onda mi ti reci!MasonicStage™;65644023 said:ti uopće ni ne znaš što je kompozicija.
in your face biatchMasonicStage™;65644023 said:ti uopće ni ne znaš što je kompozicija.
ja san u toj rijeci jedan put pra nogu jer san upa u blato do pola potkoljenice skoro. valjda nisan falijama ima na mertojaku jedna fiiiina rijeka za njih :lol:
Masonac, nakon kraćeg razgovora, sad zna da san pod kompozicijom priča o pozicioniranju modela koji gleda u određenu stranu. Ako to nije kompozicija, ja san Dolph Lundgren..in your face biatch![]()