4,020 Posts
za málo, ak niečo dám vedieť. no známy hovoril, že ten majiteľ v tom vie behať v grantoch. Tak ked si vezmeš za 300 000 len kúpil budovu a už len výmena strechy niečo stojí a to nehovorím o omietkach, zavedení elektriny, vody a plynu, odvodnenie no je tohto tam veľa.diky ejo za tieto informacie. No ta strecha sa da zozrat, je to celkom oku lahodiace kym sa nepride do blizko z oci do oci, ale budis. Drzim palce pri rekonstrukcii a obnove tejto pamiatky. Klobuk dole pred majitelom/ investorom. Kiez by bolo viacero takychto ludi u nas. My co nemame na take nieco prostriedky o tom mozme len diskutovat. Snad sa mu podari uspesna obnova objektu so zachovanim toho povodneho. Kiez by sa obnovovalo "do povodneho stavu", ale tak pisal si jeden strop musel ist dole, podlaha tiez prec...
preklep mal som na mysli Halič ( keďže som hovoril o stredoslovenskom kraji)@ejo: co take sa robi v Holici okrem hospodarskej budovy?
lenže tam sú tuším 3 kaštiele. len neviem či 2 sú ok a 3ti sa rekonštruuje alebo 1 je ešte v zlom stave.ja sa neviem dockat Radvane, kedze som bystrican...
Samozrejme, že áno, ale to je podľa subjektívneho hodnotenia, pre niekoho nemusí, myslím typ. To, že som gej neznamená, neviem povedať či je niekto pekný/á. 😉Pekna moderatorka. Ze , Ejo?