SkyscraperCity Forum banner

[Sofia|София] Construction, Projects & Updates [2018]

404924 Views 1778 Replies 155 Participants Last post by  sofco
С пожелание за по-красиви и качествени проекти!

А за вас една по-успешна година. Бъдете здрави!
  • Like
Reactions: 5
Status
Not open for further replies.
1 - 10 of 1779 Posts
Мда... и аз бих оприличил стила на къщите като Мутробарок :)
Един въпрос за Авигея в Дружба - има ли подземни нива и съответно подземни паркоместа? Нещо не мога да открия на сайта им.
Разгледах сайта на Панорама Житница. На повечето етажи има по 14+ апартамента. Това е страшно много според мен. Да не говорим, че някой от самите апартаменти са направо безумни. Има ли достатъчно паркоместа за всички тези жилища?
Има ли някъде разпределения и евентуално цени на тези от Инфинити?
И на мен НЕ ми харесва крайния резултат. Трябваше да е само в стила на червената част. Освен това този преход между червеното и черното - можеха да го направят с прави линии. Определено липсва усет към детайла.
  • Like
Reactions: 2
Така като гледам няма да се строи в цялото каре, а само половината. Другата половина от към Санара явно ще е друг строеж. Знае ли се кой е строителя, разпределения, цени?
  • Like
Reactions: 1
Точно така, там скоро ще се строи друга сграда.

Тази, която съм публикувал на рендърите: Линк

Калкана до Санара ще се застроява от жодитата - като цяло не препоръчвам, предвид какви са ги сътворили в квартала :) - Линк

Хубавото е, че всичките блокове са в един стил.
Много добре знам какво са сътворили Жоди-тата, все пак и аз живея в квартала :D Хубавото на Санара, е че скрива имено грозотията на Жоди. Явно сградите на "първа линия" ще са доста по-представителни.
Толкова много нови блокове в Люлин. Ще има ли кой да ги изкупи тези жилища?
Големи благодарности за труда vass.
Смея да твърдя, че уроците от предишното безразборно застрояване в Манастирски Ливади на са научени. Всичко си продължава по старо му с пълна сила.
  • Like
Reactions: 4
1 - 10 of 1779 Posts
Status
Not open for further replies.