Разгледах сайта на Панорама Житница. На повечето етажи има по 14+ апартамента. Това е страшно много според мен. Да не говорим, че някой от самите апартаменти са направо безумни. Има ли достатъчно паркоместа за всички тези жилища?
И на мен НЕ ми харесва крайния резултат. Трябваше да е само в стила на червената част. Освен това този преход между червеното и черното - можеха да го направят с прави линии. Определено липсва усет към детайла.
Така като гледам няма да се строи в цялото каре, а само половината. Другата половина от към Санара явно ще е друг строеж. Знае ли се кой е строителя, разпределения, цени?
Много добре знам какво са сътворили Жоди-тата, все пак и аз живея в квартала Хубавото на Санара, е че скрива имено грозотията на Жоди. Явно сградите на "първа линия" ще са доста по-представителни.
Големи благодарности за труда vass.
Смея да твърдя, че уроците от предишното безразборно застрояване в Манастирски Ливади на са научени. Всичко си продължава по старо му с пълна сила.
A forum community dedicated to skyscrapers, towers, highrises, construction, and city planning enthusiasts. Come join the discussion about structures, styles, reviews, scale, transportation, skylines, architecture, and more!