262 Posts
No właśnie, w Millennium Hall też tak ma być.Co do Burger King'ów, to zapewne ekspansja zacznie się od dużych miast, choć w sumie kto wie. W Złotych Tarasach w Warszawie np. nie ma McD's a jest BK - jedną bitwę mają wygraną![]()
A mi się nowy wystrój np. w Katowicach podoba. Zdjęcia niestety nie idzie znaleźć, widocznie McD strzeże swoich tajemnic zamiast się tym designem chwalić.Raczysz żartować :lol: Jeśli chodzi o wystrój wnętrz, to może wypada to korzystnie w porównaniu z przydworcowymi budkami, ale ogólnie, to jest to takie swego rodzaju globalne przeciętniactwo.
Wcale nie jestem fanem ich jedzenia, ale lody za 3 zł ani na jedno, ani na drugie rodzinom nie zaszkodzą. Raczej chodziło mi o to, że żule są przez obsługę natychmiast usuwani, zresztą i tak nie mają tam czego szukać (brak alkoholu, zakaz palenia), małe dziecko można posadzić na specjalnym siedzonku, no i przede wszystkim są zestawy z zabawką, za którymi sam przepadałem -naście lat temu.Co do "przyjazności" dla rodzin, to najbardziej "przyjazne" jest chyba dla ich żołądków i portfeli, no ale w wszystko jest dla ludzi i jak jest zachowany umiar, to jest ok![]()
Na to bym raczej nie liczył. W Krośnie i Dębicy McD są przy przelotówkach/wylotówkach i są wyposażone w McDrive, a to implikuje chałupkę. Na ich miejscu wybudowałbym takową w okolicach zajazdu Sezam, bo tamtędy kawał regionu do Tesco przyjeżdża.Niech budują, ale mam jedną uwagę - jakby McD's miał powstać w centrum miasta, to wolałbym aby wykorzystali jakiś lokal w budynku niż budowali tą swoją chałupkę![]()