4,125 Posts
Jak już pewnie niektórzy z Was wiedzą , zakupiłem sobie cyfróweczkę . Nie było wcześniej zbyt wielu zdjęć estewua na forum , więc postanowiłem nieco poprawić tą sytuację . Niestety nie miałem zbyt dużo czasu ( do tego padła mi bateria :bash: ) , ale obiecuję , że to nie ostatnia taka wyprawa
Dodam tylko , że mam aparat cyfrowy pentax optio mx , polecony mi przez Cudaka ( dzięki za wszystko :cheers: ) . Mam go od piątku , więc wszelkie niedoskonałości prosze mi wybaczyć - cały czas uczę się robić nim zdjęcia .
Ok , więc zaczynamy :
widok z obwodnicy , tzw. Trasy Podskarpowej na betonową pustynię jaką jest niewątpliwie Stalowa Wola
widok na wieżowiec Mostostalu w kładki nad torami kolejowymi
ta sama kładka widok na najwyższy budynek mieszkalny w województwie podkarpackim
a to widok na Mostostal z estakady nad torami ( widać , że przydało by się malowanko )
ta sama estakada - widok w strone Tarnobrzega
biurowiec Raiffeisen Banku przy ul.KEN
nasz nowy nabytek - usługowo-handlowy budynek przy ul.KEN
ten sam budynek tyle , że z Mostostalem w tle
no i nasz "kochany" ZUS
Ok , więc zaczynamy :
widok z obwodnicy , tzw. Trasy Podskarpowej na betonową pustynię jaką jest niewątpliwie Stalowa Wola

widok na wieżowiec Mostostalu w kładki nad torami kolejowymi

ta sama kładka widok na najwyższy budynek mieszkalny w województwie podkarpackim

a to widok na Mostostal z estakady nad torami ( widać , że przydało by się malowanko )

ta sama estakada - widok w strone Tarnobrzega

biurowiec Raiffeisen Banku przy ul.KEN

nasz nowy nabytek - usługowo-handlowy budynek przy ul.KEN

ten sam budynek tyle , że z Mostostalem w tle

no i nasz "kochany" ZUS