Уникално, браво!
Това покрай Кауфланд-2 в кв."Бедечка" път ли ще е?
Това покрай Кауфланд-2 в кв."Бедечка" път ли ще е?
Имах предвид сивата лента през снимката, малко над стрелката ти.Това ли? Не го виждам в предварителния устройствен план. В момента е пешеходна връзка от Самара към центъра. Малките мостчета над реката трудно ще се минат с нещо по-голямо от колело.
Е, да де.А, не, сивата лента е разстоянието между двете снимки![]()
Ако обаче праснат един булевард по същото направление, грешка няма да имат.Просто горната почва малко по-нагоре от където свършва долната и между тях се вижда долния слой от гугълската снимка.
За тази зала говоря:Нова спортна зала ли ще има? След тази която направиха до училище Иван Вазов?
Повече отвсякога.Ахааа, ами новина от преди 3 години... Дали е още актуална?
Аз мисля, че наскоро минаха level-a "прехвърляне на собствеността". ^^ Иначе и аз съм на мнение, че такова голямо съоръжение не бива да се строи в такава близост до жилищна зона, защото при събитие в квартала около залата ще става мазало, а до нея няма кой знае какви големи булеварди и улици, няма и да има, дори и да направят продължението на Христо Ботев. По същата причина винаги стават неописуеми задръствания около стадион Берое когато има мач + че след мач хората много трудно излзиат от района, защото опциите (улиците) за изход от квартала не са много.ВОДА;143959590 said:Повече отвсякога.
Наскоро имаше новини, че се работи по започването ѝ.