SkyscraperCity Forum banner

Street art

14670 Views 82 Replies 19 Participants Last post by  Rocky031
Nisam vidio prikladnu temu gdje bi stavljao slike ovakvog sadržaja pa ću ovdje,znači ovdje stavljajte slike bilo kakve ulične umjetnosti poput grafita,murala i slično.

Dretva je općenita,znači da ne morate nužno stavljati fotke iz Hrvatske već općenito iz ostalih gradova u svijetu.

Ja ću započeti s par meni osobno fantastičnih grafita:

1 - 20 of 83 Posts
Odlicno za temu! :cheers:
Ima jedna super stranica na facu Street Art Utopia se zove, tamo ima genijalnih murala. :cheers:
Odlicno za temu! :cheers:
Ima jedna super stranica na facu Street Art Utopia se zove, tamo ima genijalnih murala. :cheers:
Ima podosta fantastičnih stranica na netu,stvarno se divim nekim radovima.
  • Like
Reactions: Japanac
Ma ima toga hrpu. Btw pod pojmom street art ti mislis samo na uredenje zidova, ili mogu i neke minijature?

Edit: Ne radi slika. :cheers:
Ma bilo šta,može čak i stickeri i slične stvari.
  • Like
Ok, meni je uvijek fora kako se urbani kaos moze iskoristit na kretivan nacin. :cheers:
Da pogodim: ni jedan nije iz Hrvatske :lol:
Zato jer su ovo fotke s stranih stranica :coffee:

Budem poslikao par iz Osijeka koji su mi brutalni.
  • Like
Ima i Rijeci par, šta su Francuzi crtali. Ali vec su stari i isfucani.
Btw Grofe, meni naj hrvatski, iz Slavonskog Broda:

Btw se sjeca neko onog lika sa reklama na TVu, za ViP mislim, iz Osijeka je lik, pa ga je cijela Hrvatska zahebavala. Kako se ono zvao, neki Mate ? :lol:
Zato jer su ovo fotke s stranih stranica :coffee:

Budem poslikao par iz Osijeka koji su mi brutalni.
Pa ajde, baš bi volel vidjeti. Poželjno je da su i autori hrvatski.

Kaj se street-arta tiče, meni je hvalevrijedna akcija "Pimp my Pump" u Zagrebu.

https://www.facebook.com/pimpmypumpcroatia

Btw se sjeca neko onog lika sa reklama na TVu, za ViP mislim, iz Osijeka je lik, pa ga je cijela Hrvatska zahebavala. Kako se ono zvao, neki Mate ? :lol:
Matej grafiti ili tak nešt se tip nazivao :D
ovo možda nije pravi street art jer je više dio folklora i tradicije. selo Fonni na Sardiniji.
(mene zanemarite)

:master:

Predobro,baš su ludilo

I onda sprdanje od legende iz Splita Siniše Novkovića :rofl:

1 - 20 of 83 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.