Tego żurawia widać już ze skrzyżowania waryńskiego i utrata 
A mc donald nie będzie miał konkurencji na tak małym rynku???
A mc donald nie będzie miał konkurencji na tak małym rynku???
wiemy wiemy byliśmy tamNajlepsza miejscówka na strzelanie fotek aresztu jest między blokiem przy Noniewicza a garażami (za ostatnim garażem - nie przy śmietnikach).
Płot jest na tyle nisko że nie potrzeba żadnych akrobacji - no i widok OK.
Było u nas ciepło w niedzielę i poniedziałek ale jak we wtorek zaczęło padać to bez ustanku sypiepatrze w Suwalkach nadal zima :O i snieg jeszcze padaa ja mam juz "goraczke" po 16-20 stopni xD
minęła 14więc fotki pojawią się między 12 a 14.
Pozdrowionka
Tak, a w szczególności w sobotę kiedy jest bazar(tam gdzie ma być aquapark).Czy Litwinów jest na prawdę tak dużo, że nie ma gdzie zaparkować ?
Podwyżka Vatu była chyba z 7 do 19 %, zapomniałem napisać o spdaku wartości złotówki.Strefa schengen również podejrzewam,że przyczyniła się do "nalotu" Litwinów.:cheers:Wydaje się, że nie podwyżką VAT`u na Litwie (bo podnieśli o 1 pkt. procentowy z 18 do 19 %), a osłabieniem się złotówki do lita. W zeszłym roku lit kosztował 96 groszy, a teraz około 1,40 PLN.
To wy nie wiecie że będzie auto-myjnia podziemna... :lol::lol::lol::lol:Kopią tam dużo głębiej niż pod fundamenty, aż im sie jakieś bajorko zrobiło
![]()
Szkoda ;/, a były by ładne zdjęcia.Mogłeś poprosić,aby Pan Kazimierz zrobił zdjęciaZaproponował mi jeszcze możliwość wejścia na dźwig i zrobienia kilku zdjęć z góry, ale ja przy 140 kg mojej wagi chyba nie dam rady![]()
A więc budowa pełną parą... a te elementy były bliżej plazy czy parkingu- nowy żuraw będzie po której stronie????Nie pisałem o tym wcześniej, ale przy mojej dzisiejszej wizycie intrygowały mnie jeszcze trzy nierozładowane naczepy TIR-ów, więc pojechałem tam jeszcze raz o 19.30. Co zastałem? Otóż leżą sobie z boku równiutko ułożone kolejne elementy do następnego ptaszka. Parafrazując, jutro znowu zabawa.
Czyżby trzeci również będzie stał na budowie parkingu... okaże się jutro:cheers:Po stronie dwóch pozostałych, zaraz przy budce ochrony.
Tak, w tej wodzie jest coś metalowego i okrągłego.Nie wiem dlaczego jest głęboko, ale zauważyłem że w tym bajorku wstawiono jakiś krąg lub rurę (jest pod wodą). Trochę ją widać jeżeli ktoś się wpatrzy w taflę wody. Może jednak w planach są dwa poziomy?
Kamera on-line nie jest zbędna, przydała by się w momentach kiedy nikt nie może pofocić.Swoją drogą grono fotografów tak się powiększyło że Zarząd Plazy może prawie codziennie oglądać postęp prac (kamera on-line im nie potrzebna)
Pozdrowionka
Bardzo ładne foty szkoda, że tylko 3 i nie ma z placu budowy ale i tak GIT.kilka fotek z żurawia![]()
jakość Nokia N95 8g![]()
po jednej i drugiej stronie utraty są ślepe ulice więc to pewnie prawda co mówiszta "odnoga" Dwernickiego to wlasnie tez mi switalo ze to Kolejowa, bo kiedys normalnie tam to byl odcinek kolejowej ale jak zbudowali "stara obwodnice" (Utrata/Pulaskiego) to wtedy przebudowali cale skrzyzowanie ale nazwa zostala. Tak mi sie zdaje![]()