No nieźle, jak już nawet w niedzielę pracują...
BTW: Jeszcze kilka lat temu byłem mieszkańcem tego bloku. Gdybym mieszkał tam nadal, fotorelacje byłyby codziennie hehe :nuts:
No i mały update ze stawiania piątego żurawia
![]()
A gdzie tam. Czym więcej zdjęć - tym lepiej. Każdy człowiek ma swoje ujęcie i każdy ukazuje, wyszczególnia na swoich zdjęciach co innego. To czyni, iż śledzenie budowy nie jest jednostajne i monotonne.Mam nadzieję, że jeżeli i ja wstawię jeszcze kilka fotek, to się nikt nie pogniewa![]()
Czasami telefonem (Nokia N80)[ciach]
PS: Swoje fotki robisz zwykłą cyfrówką?
Fajnie będzie, jeżeli oprócz Plazy uda się mu obfocić Suwałki z punktu widzenia żurawia.:cheers:ArtP masz ode mnie plusa, Mycha tak robił zdjęcia ,że mnie nie widać. A na Twoich jestem!. Jako,że pokręciłem się trochę przy ptaszku to żal by było nie skorzystać i nie zamienić kilku słów, no więc zamieniłem i oficjalnie informuję, że mamy pewnego drugiego insidera. Pierwszy na razie sam się nie ujawnił to nie naprowadzę Was kto nim jest (i nie chodzi mi o Xpietia). Drugi jak się tylko zagospodaruje u nas w Suwałkach to będzie pisał i robił zdjęcia i to z fajnej perspektywy. :banana:
Zbinek - atrakcją popołudnia to Ty nie byłeś ;-)Mycha tak robił zdjęcia ,że mnie nie widać.
Dzięki!!!:bash:Zbinek - atrakcją popołudnia to Ty nie byłeś ;-)
Z ciekawości zerknąłem na imageshack i zsumowałem to co wrzuciłem na forum - ponad 290 sztuk. Masakra. Jak tak dalej pójdzie do końca budowy to spokojnie przekroczę 1000-1200.juz ponad 500 zdjec jest w tym watku![]()
a to dopiero 3,5 miesiąca budowy![]()