Lepiej przedłużyć budowę o 3 miesiące i mieć Plazę z multipleksem, czego jeszcze się dowiedziałeś Zbinek ?
calkowicie sie z toba zgadzamLepiej przedłużyć budowę o 3 miesiące i mieć Plazę z multipleksem, czego jeszcze się dowiedziałeś Zbinek ?
co konkretnie?Hm dowiedziałem się jeszcze wiele informacji, ale nie wiem o czym pisać.
Czemu Panowie bedzie dobra droga gruntowamoim zdaniem to rzadna drogapoprostu zasypuja chyba juz zakryta czesc podziemia?
niewiem, moze sie myle
![]()
Oj przeciez bylo pisane. Ma być droga i bedzie(tymczasowa).a moze oni to zasypuje i tam beda miejsca pakringowe tak jak w okolo prawie calej Plazy?
Powstaje tymczasowa droga, trochę żwiru dla zrównania poziomów i na wierzch płyty
gdzie była mowa o kostce???jak tymczasowa droga to po co maja sie az tak starac? po co ta kostka? plyty wystarcza zwir i plyty![]()
Powstaje tymczasowa droga, trochę żwiru dla zrównania poziomów i na wierzch płyty
Odpowiedź jest banalna. Dźwig numer 2 początkowo stał bliżej wylewanych stropów, i wtedy swoim ramieniem nie dosięgał innych żurawi. Obecnie jest przestawiony bliżej środka budowy i jego 50 m ramię może zaczepić o dźwig 3.Mam male pytanko. Widzialem jak zuraw nr 2 byl jak by przywiazany. o co z tym chodzi ??
Taaak, a później jeszcze raz rozbiorą bo trzeba będzie postawić rusztowania żeby wykonać elewację.Przeciez Zbinek psisał że będzie droga tymczasowa. A myślę że jakies 3 tygodnie bedzie juz droga docelowa i ułożona kostka. A coś słyszałem że bedzie tam 9 miejsc parkingowych miedzy drogą a ścianą budynku
. Mam nadzieje że szybko zaparkujemy swoje autka na nowym parkingu
![]()
SZYMONEKPL, dlaciebie specjalnie QUOTE zrobilem, jak myslisz? gdzie byla mowa o kostce? teraz widzisz? :/Przeciez Zbinek psisał że będzie droga tymczasowa. A myślę że jakies 3 tygodnie bedzie juz droga docelowa i ułożona kostka.
Wieczorem droga z płyt była prawie do połowy zrobiona. Zrobiłem pare fotek, ale nie miałem siły wstawić, a zapewne dziś ktoś i tak umieści aktualne bo i pogoda sprzyja fotorelacjomDziś zauważyłem że na przeciw McDonalda w jednym miejscu rozebrano krawężnik, wycięto trawnik i zrobiono wjazd - kilka metrów za przejściem dla pieszych. Chłopaki o ile dobrze widziałem zaczęli demontować część ogrodzenia w tym miejscu. Do jutra zapewne jeszcze wiele się zmieni i będzie z czego robić fotorelacyjkę...
Tak, była mowa o kostce po twojej wypowiedzi....a do tego Bronisław napisał, "A myślę że jakies 3 tygodnie bedzie juz droga docelowa i ułożona kostka", czyli również poległeś- droga tymczasowa będzie z płyt, a nie z kostki.SZYMONEKPL, dlaciebie specjalnie QUOTE zrobilem, jak myslisz? gdzie byla mowa o kostce? teraz widzisz? :/
Ja ci wierze Zbinku![]()
czemu "polegles"? a co my jakas wojne prowadzimy? bo ja nic o tym niewiemczyli również poległeś- droga tymczasowa będzie z płyt, a nie z kostki.
no wieszA jednak suwalskie firmy zarabiają na budowie. Na zdjęciach Zbinka widać gruszki z betonem i pompę Kruszbetu.
O tym chyba mówisz:Dziś zauważyłem że na przeciw McDonalda w jednym miejscu rozebrano krawężnik, wycięto trawnik i zrobiono wjazd - kilka metrów za przejściem dla pieszych. Chłopaki o ile dobrze widziałem zaczęli demontować część ogrodzenia w tym miejscu. Do jutra zapewne jeszcze wiele się zmieni i będzie z czego robić fotorelacyjkę...