SkyscraperCity Forum banner

[Suwałki] Suwałki Plaza

683174 Views 2187 Replies 133 Participants Last post by  AdrianSuvalkai

Suwałki Plaza:

* powierzchnia łączna 40 000 m2
* trzy kondygnacje przeznaczone na handel i rozrywkę
* 500 miejsc parkingowych na 2 poziomach

W Centrum znajdą się:

* 100 sklepów uznanych marek w pasażu handlowo-usługowym
* delikatesy
* 4 sal kinowych Cinema City
* centrum rozrywki Fantasy Park z kręgielnią, bilardami, grami komputerowymi, placem zabaw dla dzieci, kafejką internetową i dyskoteką
* ogródek gastronomiczny

Do Centrum Suwałki Plaza można dojechać samochodem oraz komunikacją miejską.

* przystanek autobusowy przed wejściem do Centrum, linie: 2, 2 bis, 3, 3 bis, 5 św, 6, 8, 9 bis, 10, 12, 14, 15, 15 bis, 16, 17, 20
* dworzec Główny PKP, 4 minut spacerem
* dworzec autobusowy PKS, 2 minuty spacerem

Najwięksi inwestorzy w Suwałkach

* WKiZB WIGRY (grupa ATLAS)
* MALOW
* Porta KMI System
* AQUAEL-BIS
* FORTE S.A.

Strefa Zasięgu i oddziaływania

* 100 000 mieszkańców w promieniu do 15 minut dojazdu
* 205 000 mieszkańców w promieniu do 30 minut dojazdu
* 370 000 mieszkańców terytorium Polski do 60 minut dojazdu
* 450 000 wraz z terytorium Litwy
See less See more
1221 - 1240 of 2188 Posts
to taki pol wulgaryzm :
??????:lol:
czyli w planach maja zabojcze tempo :nuts:
mam nadzieje, że nikt przez to nie zginie :lol: w planach chcieli skończyć w marcu
P.S. dobrze ze juz przestawiaja tego zurawia - po tym zabiegu mozna sie domyslec ze niedlugo beda robic 3 poziom
czyli jak postawili zurawie to można było się domyśleć, że niedlugo beda robic dach?
czyli jak postawili zurawie to można było się domyśleć, że niedlugo beda robic dach?
Jak moga robic dach skoro nawet parter nie jest gotowy...
Nie wygląda zachęcająco. Co się tam stało?
Nie stalo sie chyba nic, tam rowniez buduja tyle ze ta fota to jakies tyly i smietnik jest glownym bohaterem.
del
Jak moga robic dach skoro nawet parter nie jest gotowy...

Nie stalo sie chyba nic, tam rowniez buduja tyle ze ta fota to jakies tyly i smietnik jest glownym bohaterem.
Wygląda jakby trąba przeszła. Może się mylę, ale budowa w Zgorzelcu nie wygląda kwitnąco - może kwestia fotek, pory dnia itd.
A co do Suwałk. Niedziela - chłopaki pracują. co prawda w bardzo ograniczonym składzie - i przynajmniej na razie po stronie aresztu (konstrukcje przy garażach)
fajny bedzie efekt tej zaokraglonej pustki/przestrzeni na tylach aresztu ;) swietne fotki :)
Tosiek odważny jesteś :p
Super zdjęcia! Nie mogę się doczekać jak wszystko będzie wyglądało już za parę miesięcy :)
Dzieki Tosiek, niezastapiona relacja. Staralem sie zerknac i zobaczyc z gory jak to tam wyglada ale az tak na palcach nie stane. Ladnie to idzie wszystko.
Problem z uploadem na imageshack. Na razie zapraszam na picasę...

http://picasaweb.google.pl/plazasuwalki/Plaza20090905?feat=directlink
MI Twoje zdjęcia nie chodzą nawet na Picassa. Nie wiem co jest ale widzę tylko miniaturki, które po kliknięciu znikają.
Wszystko OK, mi działa.
Mycha777 nie musisz uploadować jeszcze raz na imageshack. Wystarczy kliknąć na zdjęcie prawym i kopiuj adres obrazka.
Areszt znika za murami. :cheers:

Jeszcze zostanie 1 kondygnacja od Utraty, w sumie już 4 licząc z parkingiem podziemnym. Myślę, że stan surowy zostanie zamknięty do końca roku. Sporo jednak może zależeć od aury. Ostatnie zimy były na tyle lekkie, że przez wiele tygodni w dzień temperatura była powyżej zera. Jednak patrząc na obecne zaawansowanie budowy termin koniec marca 2010 wydaje się być wątpliwy. Ten miesiąc przestoju na budowie zaważy pewnie na terminie oddania.
Ale ta budowa jest ok. Tak szybko lecą z robotami że chyba na świeta wielkanocne zrobimy zakupy w nowych sklepach:). Co myślicie o tym??:banana:
17
Fotorelacyjka z 2009-09-12

Cisza na forum więc wrzucę co nieco.

http://lh5.ggpht.com/_A-gwxEXJ5MM/Squb6o8nTSI/AAAAAAAABVQ/turcl1S8ce8/s720/P1040514.JPG

See less See more
1221 - 1240 of 2188 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.