SkyscraperCity Forum banner

Jaka ocena ?

Symetria prawie osiowa

1785 Views 15 Replies 11 Participants Last post by  henry hill

Niestety pokićkałem i poll był nie wyszedł ale powinien się pojawić niebawem.

P.S. Również z zasobów archiwalnych.
See less See more
1 - 16 of 16 Posts
"Urban", że aż ciarki po grzbiecie przechodzą... Gdzie poll???
^^ teraz jest konkurs tematyczny, a nie urban ;)
^^ teraz jest konkurs tematyczny, a nie urban ;)
"Tematyka" powinna być w klimacie "urban". Chodzi o cień miasta, a nie cień sarny na rykowisku :)
Nawiązanie do tematyki jest, a jak powiedział SoboleuS: "czyli proponuję ogólne podejście do tematu, a decyzję co do tego które podejście jest najsłuszniejsze pozostawiam głosującym"
Lubię taki klimacik na zdjęciu, dlatego mocna ósemka się należy :D
Bardzo dobrze, że pojawiło się takie zdjęcie. Trochę odpoczynku od szkła i betonu :) Kompresja trochę zaszkodziła, ale ogólne wrażenie jest na plus.
Mi się zawsze wydawało, że jednak to ma być Urban, z tym że Urban tematyczny. Poza tym, to nie ma tu cienia, tylko ciemność.
Spłaszczyłeś wyraz tej fotki beznamiętnie i ciut niesprawiedliwie. No ale cóż, focone kiedyś Panasonikiem FZ...

Co do tematyki, poczytaj dyskusję chłopaków odnośnie urbanów i nie-urbanów.
nie widzę tu cienia, tylko odbicie w tafli wody ;)
Cień – obszar, do którego nie dociera światło bezpośrednio ze źródła światła na skutek obecności przeszkody ustawionej na drodze promieni świetlnych, nieprzepuszczającej światła. /wiki/

Ja widzę ocienioną górę. To już coś. Widzę też leżącą butelkę coli, ale to już mój osobisty problem.
See less See more
skansen said:
Ja widzę ocienioną górę. To już coś. Widzę też leżącą butelkę coli, ale to już mój osobisty problem.
Bo to będzie taki ich nowy plakat, tylko jeszcze o tym nie wiedzą:D
Ech ta Twoja niesamowita wyobraźnia. Przez myśl mi nie przeszło, a jednak... ;)
Gratutluje wyobrazni, ja wczesniej nie widzialem, a teraz tez widze:)
Bardzo przyjemne i piękne!
Niestety wystąpiła mała pikseloza ;/ Szcególnie na niebie. Za pewne w skutek kompresji.
7/10
"czyli proponuję ogólne podejście do tematu, a decyzję co do tego które podejście jest najsłuszniejsze pozostawiam głosującym"

Ciarki sojuza przeszły na mnie. :) Z butelką niezły numer. Skansen :eek:kay:

6/10
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.