Krótko mówiąc dałem 8
Przecież to szczeciński wątek SSC, więc w czym problem? My tutaj mieszkamy i to my właśnie winniśmy oceniać co nam się podoba, a co nie. Mnie na przykład nie interesuje ocenianie obiektów w innych miastach, a w moim jak najbardziej. Obiekt dobrze się wpisuje w otoczenie, ale Echo Investment jak zwykle skąpi i używa tanich materiałów. Nie podoba mi się okładzina "OXY". Moja ogólna ocena 7.Sory, ale tego nie lubię najbardziej - wszyscy z miasta, z którego jest budynek dają oceny z kosmosu. Ja się wstrzymuje i głosu nie oddaje, bo ciężko o obiektywizm.
Ekhmmmm....Przecież to szczeciński wątek SSC, więc w czym problem? My tutaj mieszkamy i to my właśnie winniśmy oceniać co nam się podoba, a co nie. Mnie na przykład nie interesuje ocenianie obiektów w innych miastach, a w moim jak najbardziej. Obiekt dobrze się wpisuje w otoczenie, ale Echo Investment jak zwykle skąpi i używa tanich materiałów. Nie podoba mi się okładzina "OXY". Moja ogólna ocena 7.
Przecież Oxy dopiero jest zagospodarowywany, stąd pouchylane okna. Ma wszystko to co nowoczesny biurowiec winien posiadać, także klimatyzację. A wygląd? Jest jaki jest, ważne że nie odstaje od pobliskich blokowisk. Porównywanie do NRD-owskich budynków jest bez sensu, bo wówczas wszystkie nowoczesne domy o wyglądzie prostopadłościanu należałoby klasyfikować jako obiekty o architekturze z minionej epoki. Miejmy nadzieję, że niedługo w tle stanie Nowa Dana i wtedy całość perspektywy ładnie się zamknie.U mnie dostał naciągane 7 - naprawdę na wizualkach wyglądał jakoś lżej. Zgadzam się z przedmówcą, który porównał obiekt do NRD-owskiego wyczynu lat 80-tych. No i te pouchylane okna - czy tam nie ma pełnej klimy?!