80 Posts
No aż sie prosi by to jakoś ładnie zamknąć. Nie będe w pełni zadowolony dopóki będzie mozna taki widok napotkać.
No aż sie prosi by to jakoś ładnie zamknąć. Nie będe w pełni zadowolony dopóki będzie mozna taki widok napotkać.
Też bym był za wyburzeniem! Orientuje się ktoś co tam stało przed nalotami?Wyburzyć, a nie zamknąć. W ostateczności przebudować partery na lokale usługowe - innej opcji nie powinno być.![]()
też się tego boję...Ciekawe co będzie w poniedziałek rano![]()
Budynek szczecińskiej giełdy:Štětín;81571026 said:Też bym był za wyburzeniem! Orientuje się ktoś co tam stało przed nalotami?
Ja tu widzę ładne miejsca dla naszego Mojżesza z ASP.Mała wycieczka na Podzamcze. Dziś wieczorem będzie duża wycieczka
![]()
Tylko nie patrz tak ciągle bo będziesz dziwnie wyglądał^^ W ogródkach ludzie siedzą! Nie może być!
Jak robiłem zdjęcia, to również siedzieliMoże usiądę dziś w ogródku jednej z tych nowych knajp i popatrzę na resztę
![]()
Nie szukał pewnie nawet dojazdu z drugiej strony. Nie zmienia to faktu, że od drugiej strony z dojazdem mógł by być lekki problem, bo przy Starym Ratuszu widziałem zaparkowanego dostawczaka i jakieś osobówki.Tyle lat czekaliśmy na taki widok teraz można spokojnie przyjść się napić :cheers:,a ten dostawca jak wjechał pod prąd to może inaczej niż tamtędy by się nie zmieścił ,w sęsie od drugiej strony![]()