SkyscraperCity Forum banner

[Szczecin] Zdjecia biezace + na zyczenie

1964 Views 7 Replies 6 Participants Last post by  Evilzed
Witam, widze ze na forum panuje mila atmosfera- wiec postanowilem dodawac w miare regularnie [3-4 x w tygodniu] zdjecia z aktualnie zmieniajacych sie miejsc w Szczecinie.

Na poczatek moze ostatnio montowany "bajer" na katedrze:

Sory za jakosc, ale komorka robilem... :nuts:
See less See more
12
1 - 8 of 8 Posts
Widzę,że byłeś tam w tym samym momencie co ja :D
Mam życzenie:), czy możesz wstawić zdjęcia ze skrzyżowania Alei Wyzwolenia z Malczewskiego a dokładniej chodzi mi o taki skwer który kilka lat temu był niezabudowany a teraz podobno coś tam się dzieje. Pytam bo w bezpośrednim sąsiedztwie tego miejsca mam rodzinę u której dawno nie byłem i chce wiedzieć jak ten teren się zmienia :):cheers:
Mam życzenie:), czy możesz wstawić zdjęcia ze skrzyżowania Alei Wyzwolenia z Malczewskiego a dokładniej chodzi mi o taki skwer który kilka lat temu był niezabudowany a teraz podobno coś tam się dzieje. Pytam bo w bezpośrednim sąsiedztwie tego miejsca mam rodzinę u której dawno nie byłem i chce wiedzieć jak ten teren się zmienia :):cheers:
Zajrzyj do Miss Polski. Świeży wątek o nowym biurowcu. Pewnie o to chodzi. :)
Dokładnie o to chodzi, myślałem że będzie to coś bardziej wystrzałowego bo z boku na niektórych zdjęciach wygląda jak biurowiec z PRL-u
Dokładnie o to chodzi, myślałem że będzie to coś bardziej wystrzałowego bo z boku na niektórych zdjęciach wygląda jak biurowiec z PRL-u
Na pocieszenie w realu wygląda lepiej niż na zdjęciach:)
Widzę,że byłeś tam w tym samym momencie co ja :D
Najwyrazniej tak :) Cos kolo 11/12 robilem fotki, montowali bodajze o 12:30. Chcialem byc do montazu, ale mialem cos do zalatwienia...
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.