SkyscraperCity banner

321 - 326 of 326 Posts

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Era de așteptat. Posibil ca în orașele mai mici Starbucks să deschidă mai târziu un punct de vânzare în mall-uri.

Și Starbucks-ul din Iulius Mall Cluj s-a deschis în primăvara lui 2008, deși mall-ul a fost inaugurat în noiembrie 2007.
 

·
Registered
Joined
·
28 Posts
Era de așteptat. Posibil ca în orașele de provincie, Starbucks să deschidă mai târziu un punct de vânzare în mall-uri.

Și Starbucks-ul din Iulius Mall Cluj s-a deschis în primăvara lui 2008, deși mall-ul a fost inaugurat în noiembrie 2007. Sau în Platinia, la un an după inaugurarea mall-ului de pe Moților.
 

·
Registered
Joined
·
68 Posts
Am dat o fugă în weekend până la mall. Ce să zic, arată binişor, cel puţin porţiunea care poate fi vizitată. Erau deschise emag, librăria BookCity, orange, vodafone, Meron Cafe şi câteva magazine mai micuţe. Terasa de afară era plină, parcarea din dreptul intrării la Carrefour, la fel. Carrefour arată foarte bine, mi se pare peste Auchan-ul de peste drum, cred ca îi va lua faţa. Librăria e foarte înghesuită, cărţile stau stivuite până spre tavan, m-a dezamăgit un pic faptul că la un mall aşa mare, librăria ocupă doar un colţişor. Aşteptăm şi celelalte magazine, restaurantele şi cinematograful.
La exterior, îmi menţin părerea că amplasarea mallului nu e prietenoasă cu cetăţenii care nu se deplasează cu autoturismul personal. Există o singură trecere de pietoni, nesemaforizată, imediat după sensul giratoriu, înspre Corunca, care mi se pare uşor periculoasă. Ar mai fi mers o trecere de pietoni pe Calea Sighisoarei, in dreptul fostului atelier auto, cel care a ars iarna trecută, pentru că persoanele care se deplasează pe jos dinspre zona Fortuna sau Corina sau de pe str. Pomicultorilor, Apicultorilor, sunt nevoite să traverseze de două ori Bulevardul 1 Decembrie 1918, o dată pe partea stângă cum mergi inspre Corunca, si a doua oara la trecerea de pietoni de care menţionam pentru a putea ajunge la mall. Sau se va trece ilegal pe Calea Sighisoarei, cum am observat deja că se practică.
La fel, nu există nicio staţie de autobuz, ceea ce mi se pare incredibil. De altfel, nici pentru magazinele de peste drum, Auchan şi BricoDepot nu sunt autobuze. Există staţia de la capăt de linie, de la Sapientia, dar nu mi se pare că e suficientă şi bine amplasată.
Cu toate lipsurile sale în materie de magazine de îmbrăcăminte, apreciez că mallul ar putea fi un magnet pentru cei care doresc doar să petreacă timpul undeva, nu neapărat să facă cumpărături.
 

·
Registered
Joined
·
2,965 Posts

anul asta, clar mai tari decat renumitele culturi din Valensole - Provence unde nu au plantat atat de multa levantica

pacat ca nu stie nimeni de locatia din Mures
 
321 - 326 of 326 Posts
Top