2,310 Posts
:lol: 160 kişi gelmişUğur Ömer.;121351846 said:Balıkesir Merkezdeki iç hat gelenlerin tamamı süper lig takımları havalimanından tarifeli sefer yok.
bu ay balıkesir deplasmanına hangi takımlar gelmişti
:lol: 160 kişi gelmişUğur Ömer.;121351846 said:Balıkesir Merkezdeki iç hat gelenlerin tamamı süper lig takımları havalimanından tarifeli sefer yok.
Yozgatin neresindensin hemso?Baya yozgatli var forumda,marty,sen,ben...Uğur Ömer.;121938547 said:Aynısı Yozgat için geçerli Yozgatlıyım (her ne kadar reddetsem de) ama bu Yozgat havalimanı gereksiz yatırım nedir nasıl yapılır onu anlatıyor. Yozgat merkeze yakın ilçeler hızlı trene yakın bizim ilçe gibi diğerleri de Kayseri'ye ve Erkilet havaalanına. En olmadı arabayla Ankara 4 saat.
Homen tu peut t'exprimmer en français.-Do someone knows if Diyarbakir new terminal construction is finished ?
-What's happening with the Cukurova new airport, still on stand by ? What about a rail link to this infrastructure ?
Marty'ninki reel mi ya espri değil mi?Yozgatin neresindensin hemso?Baya yozgatli var forumda,marty,sen,ben...
Antalyalı sanıyordum. :sly:Baya yozgatli var forumda,marty,sen,ben...
Anne tarafim antalyada,ama baba tarafimida unutamam.Antalyada yozgattan cok kalmisligim vardir.Antalyalı sanıyordum. :sly:
http://www.milliyet.com.tr/kars-havalimani-nin-adi-degisti-gundem-2031276/Kars Havalimanı'nın adı değişti
Kars Havalimanı'nın adı Kars Harakani Havalimanı olarak değiştirildi.