SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 210 Posts

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
^^ 600/650 ulese dhe dy salla te tjera ndihmese me nga 150 ulese.
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
une do preferoja nje teater me madhestore edhe me tradicional me te madhe se pallati i kultures ne nje hapesire tjeter me me shume vend
por per mundesit tona tani per tani eshte projekt ideal
Madheshtore do te jene kullat ne seri crescendo njera pas tjetres pas teatrit :lol:.
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Po pse duhej prishur me patjeter i vjetri?75 vjet ndertese?
Ne si bote e trete nje ndertese te projektuar per 15/20 vjete max e kemi shfrytezuar per 75 vjete. Skandali eshte perse nuk eshte prishur me perpara por tani na e nxjerrin dhe si monument kulture me nje vjetersi te caktuar qe duhet ruajtur si trashegimi.
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
^^ 7-te kulla do te ndertohen duke ngrene truallin e teatrit. Ai qe nderton kullat si kompensim do te ndertoje dhe... teatrin.
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Tani rradhen duhet ta kete parlamenti por ate shpresojme ta spostojne tek bulevardi i ri.
 
  • Like
Reactions: helloween 1

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
1) Sepse nuk besoj se 7 godinat e projektuara do jene kulla te mirfillta. Besoj se shumica nuk do ta kaloje lartesine e Toptani Center dhe mbase 1/2 mund ta kalojne me 10-20m, por nuk besoj se do kete kull te permasave te TID.
Kulla me e vogel pas teatrit do te jete 8 kate ndersa me e larta 22 kate, afer 80 m e larte.
 
  • Like
Reactions: helloween 1

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Nese perfitohet nje teater i tille pa prekur asnje cm toke te teatrit egzistues, ne kembim te parkingut te famshem dhe lejes per te ndertuar ne prone private... sinqerisht me duket ne marrveshje win-win
Pjesa jeshile eshte prone e teatrit qe kalon per ndertimin e kullave. 
  • Like
Reactions: gjergjkastrioti

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Robert Ndrenika kritik para Ramës: Jo Teatrin e ri me PPP

 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Kush e tha? As per qendren e qytetit nuk ka PDV, por po ndertohet me leje speciale e prokurim te drejtperdrejte. Njesoj si "Kullat Binjake" e "Torre Drin" ne kohe te Albert Brojkes (atje jemi rikthyer!).
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Teatri i ri me 4 kulla, arkitektët: Humbim një vlerë historike

 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
^^ Po qe projekti i teatrit eshte i vjedhur e din kete fakt ti.
 

· Registered
Joined
·
20,336 Posts
Po mos te ishte per interesin e investitorit per te ndertuar kulla aty ndoshta per teatrin dhe rindertimin e tij nuk do ti shkonte mendja askujt.
 
1 - 20 of 210 Posts
Top