SkyscraperCity Forum banner

Anketa:

1 - 6 of 6 Posts

·
smrdi smrdi užasno smrdi
Joined
·
790 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Telenor
Podgorica


NAMENA: poslovno-stambena zgrada
ARHITEKTA: Pavle Popović
ZAVRŠETAK IZGRADNJE: 2001.
SPRATOVI: 7

Objekat se nalazi na uglu ulica Džordža Vašingtona i Cetinjskog puta, u Podgorici. Izgradnja objekta je počela 02.1999. god, a završen je 02.2001. god. Ovo je prvi objekat koji je izgradila Zetagradnja, a danas predstavlja jedan od najznačajnijih urbanih repera našeg grada. Poznat je i po tome što je u njemu sjedište prvog mobilnog operatera u Crnoj Gori – Promonte GSM, danas Telenor, kao i sjedište Ambasade Italije.

 

·
Banned
Joined
·
2,003 Posts
Немам речи колико је ово ружно.

Баш сам се чудио кад сам видео ову зграду на Алхемији Балкана.

По речима архитекте, ово је ,,медитерански стил".
 

·
Registered
Joined
·
1,565 Posts
da dopunim, u produzetku ove zgrade, ja obitavam. elem, u sklopu ove zgrade nalazi se embassy kraljevine Norveske, i sijaset NVO organizacija, euroatlantski savez ili tako nesto.
elitni restoran Dali je u prizemlju. tu se vecina sminki titogradskih skuplja, doduse i sminke sa strane. Milash je cest gost.

elem, po meni je zgrada skroz kvalitetna, moderna, drvenarija je bas dobra. jedino mi se ovaj stub repetitor ne svidja. previse je stetan i zraci.
 

·
Registered
Joined
·
719 Posts
Prvi objekat moderne arhitekture u staklu u Podgorici, uz naravno Crnogorsko narodno pozoriste. Meni lijep objekat, samo su ga uruzile ove terase i nadstrasnice u prizemlju.
 

·
Travanjinjinji
Nord
Joined
·
4,713 Posts
Meni je ovaj kružni toranj uvijek bio preružan nešto..
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top