SkyscraperCity Forum banner

"The New Basarab": Splaiul Independentei - Ciurel - A1

335047 Views 874 Replies 170 Participants Last post by  oc7avian
This project will be huge. Probably even more impressive than the Basarab Overpass. So I think this deserves its own thread. :cheers:

--------------------------------------------------------

Some plans, probably older, but good to start with. [ source ]

FROM WEST (A1) to EAST (Lacul Morii/Splaiul Independentei)--------------------------------------------------------

Some renders


The project on MetrouUsor.com - it seems that Marian from MetrouUsor.com will have access to this project also. We're looking forward to his updates from this impressive piece of road infrastructure.

NEW RENDERS [dec 2010]1 - 15 of 15 Posts
Eu nu inteleg ce nu intelegi tu. Acolo mai e un drum venind dinspre nord care poate vrea si el sa ajunga pe autostrada, ce, nu are voie ?
E clar ca nu e definitiv proiectul. Mi se par aiurea făcute bretelele alea. De exemplu venind dinspre Militari și acceptând ca varianta finala de mers spre Pitești e cea indicata de tazz, la un moment dat breteaua trece pe sub viitoarea străpungere și din stânga vine o alta bretea. Eu nu am mai văzut asa ceva...și sincer nu înțeleg nici rostul
deci pt ca ti se pare tie inutil inseamna ca este inutil, nu are rost sa mai intrebam daca este sau nu.
Azi a fost Oprescu pe santier, au fost puse si panouri cu detalii proiect zona Ciurel. Poze/photos si text aici http://b365.realitatea.net/news/au-...ul-hobanat-peste-raul-dambovița-galerie-foto/ , insa vine curand si Marian cu material propriu pe forumul sau.
"Forati mai, si manati din zurgalai!"
Asta e tare !
Nu stiu exact ce vor sa faca, dar ma gandesc ca daca faci oua cu carnati, si carnatii dureaza 10 min sa se faca si ouale 5 min, pui intai carnatii, si pe la jumatate pui si ouale si apoi e totul gata in acelasi timp.
Ca sa revenim la "ouale" noastre, chiar daca ar fi gata inainte de restul, hobanatul + podul cu tot cu bretele peste virturtii, tot ar fi ceva de folos, pt ca s-ar putea desfiinta semafoarele la ciurel si la grozavesti s-ar inghesui mai putini sa faca stanga, ar merge inainte eliberand mai repede intersectia.
1. De ce, care e problema ? De facut oricum trebuie facut.
2. Nici macar nu ai de unde sa stii ca va fi gata cu 5 ani inainte.
1. Comparatia e gresita. Calculatorul se devalorizeaza rapid indiferent daca e o perioada de preturi bune pentru a fi luat.
2. Deci nu ai data de final -> nu ai de unde sa stii. Ca sa nu mai zic ca probabil<>sigur.
Mai rasfirati, mai rasfirati...
Asta e motivul pentru care eu cred ca strapungerea e inca un aranjament de facut bani. Dopul de la Lujerului se va muta in Regie,
ce helpful nene ca era la 2 "pasi" sub topicul asta, adica in top 3 recente, nu ascuns pe undeva.
Proiectul asta e la pachet cu podul de pe ciurel, care pod se face in special pt aceasta strapungere, deci probabil sufera de aceeasi problema, finantarea.
stilul de mai sus de a scrie seamana izbitor cu cel al lui subway guru... te-ai inspirat de la el ?
sau oi fi nevasta lui... si el scrie de pe contul tau :)
Pana acum nu am observat sa scrie in stilul asta, nici aici nici "dincolo".
Nu cred,doar sunt apropiati ca varsta si au aceesi "scoala".:)
1 - 15 of 15 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top