De departe e cel mai util proiect de infrastructura supraterana demarat in Bucuresti de la la noul pod Grant incoace...
- are cap are si coada, pleaca din CIV si se varsa ori in centura mica...ori in Splai care sunt sosele sau vor fi sosele cu 2-3 benzi pe sens, sa ma scuzati dar pasajul Basarab, dupa ce trece inutil spectaculos si scump peste sinele de tren se infunda la fel de spectaculos in niste stradute cu o banda utila ca pe aialata sunt parcate mereu masini
- nu implica multe constructii gratuite, un pod cu hobane, mai ales cand face legatura peste un baraj, o sosea ci 4 benzi un tramvai si un rau...e JUSTIFICAT,
- din punct de vedere oportunitate a turnului, fara discutie aici e pus in valoare, nu e ca cel de la basarab parasutat intre monumente istorice si hale si blocuri comuniste, aici isi creaza un spatiu al lui de necontestat, intre barajul ciurel si turnul de comunicatii al STS, si ce s-o mai construi pe locul Semanatoarea...turnul hobanat e de acolo, unde mai pui ca fiind pe un deal, se va vedea de departe
- nu cred sa fie retele dense...odata turnata fundatia turnului vesnicele surprize ale descoperirii conductelor si tunelelor vor fi mai rare, deci constructorii vor trebui sa se tina de schema si de buget
- zona de intrare in bucuresti va fi spectaculoaza, practic vom zbura la 8 m inaltime pe deasupra lacurilor
Nici nu imi vine sa cred ca nu ii gasesc vreun cusur

. Va fi o minunatie, o adevarata poarta spre occident a capitalei.
Stiti cine construieste?
Sper sa ramana la FCC si Astaldi.
:banana::banana::banana: