SkyscraperCity Forum banner

..?

1 - 10 of 10 Posts
Ładna tabliczka ;)
Perspektywę powinnaś korygować na całej powierzchni zdjęcia, a nie ograniczać się do dolnych i górnych rzędów kafli.
Zaskakujące jest to "wrażenie optyczne" jakie wywołuje u mnie to zdjęcie :)
Ewa, łobuziaku.... a co to za plamka po prawej? ;)
Poza tym fantastyczna sterylność, jak w starym uzdrowisku. Podoba się :)
dzięki za komentarze :)

a ta plamka... jakiś brud na filtrze miałam i nie zauważyłam go, mam to na wielu zdjęciach z tego dnia :(
no ale wiesz, jakbym próbowała to usunąć w ps, to pewnie byłoby jeszcze bardziej widać - zwłaszcza moje "umiejętności" :D
Uważam, że w takich przypadkach powinno się pominąć symetrię lub zrobić to idealnie. Nie jestem pewny, ale chyba poszła lampa błyskowa, przy ceramice nie jest to korzystne. Brakuje tematu, chociaż jest obiekt.
Widać, że dbałaś o symetrie, ale...paczę paczę, i pacząc na to zdjęcie nic nie czuję :)
A ja pacze i pacze i zadnej symetrii nie widze, bo jej po prostu tu nie ma:) Natomiast czuje, ze dzieki temu zdjeciu, poczulem troche klimat Aleksander Platz, mimo, ze nigdy mnie tam nie bylo. To jest chyba dobry powod, zeby powiedziec autorowi "good job":eek:kay:
dziękuję za kolejne komentarze, a gwoli wyjaśnienia dodam, że nie było moim zamysłem, by była symetria, wręcz przeciwnie - żeby ją "złamać", celowo ujęłam w kadrze ten pasek po lewej :)
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.