SkyscraperCity banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Hallleeejkes
Joined
·
287 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hier een impressie van de Tilburgse Kermis.

Was daar met kinderen dus had niet de tijd om net dat beste plekje voor een foto op te zoeken. De standen van mijn camera stonden daarom allemaal op automatisch en i.p.v. een mooie zwoele kermisavond met schitterende kermisverlichting moest ik het doen met een in de loop van de dag grauwe vrijdag-middag.

Desondanks een reportage van de met 234 atracties grootste kermis van de BeNeLux.1. Met de kermis vrijwel onmogelijk vrij te parkeren in het centrum, gelukkig reed er net iemand weg op zo'n 200 meter van het Besterdplein (hoek molenbochtstraat/kruisstraat)2. Besterdplein3. Polyp op het Besterdplein4. The Booster op het Besterdplein5. De Besterdring6. Spoorlaan7. Reuzenrad op het NS-Plein vanaf de spoorlaan8. Heuvelring gezien vanaf de Spoorlaan9. The Soundmachine op de Spoorlaan10. Géén kermis zonder poffertjestent (spoorlaan)11. Hier had spastische Adje een riant uitzicht KUNNEN hebben (Heuvelring)12. Around the world & St. Jozefkerk (Heuvelse-kerk)13. Tien ton staal -> verticaal14. En nog een keer (Heuvelring)15. Nog een Booster gezien vanaf de Heuvelring16. Doorkijkje naar Interpolis vanaf de Heuvelring17. Heuvelring18. Breake dance op de Heuvel19. Around the world op de Heuvelring20. Terrasjes op het vernieuwd/verhoogde Heuvelplein21. Niks ter concurentie met eindhoven maar als Kermis stad vind ik dat de gemeente maar eens een potje moet opentrekken voor een mooie Carrousel, 365 dagen per jaar op die vernieuwde heuvel


22. Natte en dus ineens lege terrasjes op de vernieuwde Heuvel23. Koning Willem II kijkt vanaf zijn nieuwe plaats toe24. Heuvelring25. Nog rustig op de terrasen op het Piusplein met op de achtergrond een Pieter vreedeplein toren26. The Booster en de St. Jozefkerk (heuvelsekerk) vanaf het Piusplein27. Wat goktentjes op de Paleisring28. Paleisring29. Doorkijk Paleisring30. Gedeelte van de Nostalgische kermis (Stadhuisstraat)31. Nostalgisch kinderreuzenrad op het Willemsplein32. Doorkijk naar de Crazy Mouse op de Schouwburgring33. Een foto uit de jaren 70, onee ook het Willemsplein (nostalgische kermis)34. Stadhuis op het willemsplein35. De Crazy Mouse op de Schopuwburgring36. Willemsplein37. Paleisring38. Tentoonstelling in het stadhuis39. Nostalgische schommels op het Willemsplein40. Nostalgische kermis Willemsplein met er achter de Heikesekerk41. Trampoline springen op de Paleisring42. Bloedbad op de Paleisring43. Waterpret44. Donkere wolken pakken zich samen45. Dus schuilen bij 1 van de kroegen op de Korte Heuvel46.47.48. Inmiddels hoog en droog bij het reuzenrad op het NS-Plein49.50.51. Najaarskermis?52. En weer terug op de Besterd(ring)
 

·
Registered
Joined
·
1,070 Posts
Favo's 3, 30 en 31. En natuurlijk 33. Past helemaal bij de sfeer daar. Hoe heb je dat effect zo gekregen? Ik heb je trouwens nog zien lopen op de kermis. ;)

Ben zelf nog aan het bijkomen van de kermis. Iedere dag geweest, en richtte me dan wél helemaal op het foto's maken. Ik ga zo de reportage online zetten. :)

Op het forum van http://www.themepark.nl zijn trouwens nog veel meer reportages van de kermis te zien.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top