Twister 800 :cheers:
Zdjęcie z klimatem, tylko... krzywe. Kiedy robiłeś?
Zdjęcie z klimatem, tylko... krzywe. Kiedy robiłeś?
Skansenie byłeś szybszy ode mnie. Wkleiłeś jak ja pisałem i nie zacytowałem. Pozdrawiam i dziekuję za wsparcieMoże linia brzegowa się oddala z lewej strony? Nie raz mówili o moich zdjęciach, że krzywe tylko dlatego, że latarnie były pochylone albo tramwaj się kiwał na boki.... Trzeba było, am79, zafałszować lekko, nikt by nie marudził.![]()
I dlatego dałeś 7 - czyli najniższą możliwą ocenę? Widzę jednak pewien brak konsekwencji.(...) Oczywiście nie zmienia to faktu, że jest to jedne z fajniejszych zdjęć w tym klimacie, jakie miałem przyjemność oglądać. A to już naprawdę duży komplement![]()
E tam, to jest specjalne jezioro do jazdy na nartach wodnych!Zdjęcie absolutnie nie jest ... krzywe.![]()
Po pierwsze oceniam wg. skali 1-10. Po drugie ocenę wystawiłem jeszcze w momencie, gdy byłem przekonany, że zdjęcie jest krzywe.I dlatego dałeś 7 - czyli najniższą możliwą ocenę? Widzę jednak pewien brak konsekwencji.
Dexter, nie przejmuj się, poprawię Twoją ocenę dając dyszkę. :banana:Po pierwsze oceniam wg. skali 1-10. Po drugie ocenę wystawiłem jeszcze w momencie, gdy byłem przekonany, że zdjęcie jest krzywe.