SkyscraperCity Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Needs more Tokyo!
Joined
·
1,174 Posts
Discussion Starter · #1 ·
In Asakusa kun je veel tempels vinden, maar ook is het een verbindingsbrug tussen het hectische Tokyo en het dorpse Tokyo. Hier wonen vooral oude mensen die zeer rustig aan leven. In de laatste paar jaren zijn hier veel hotels gaan zitten, dus je ziet er tegenwoordig ook meer buitenlandse toeristen. Een geweldige plek om te zitten met je hotel want het is er rustig en goedkoop. Er hangt een zeer traditionele sfeer en streetscenes schieten is er een makkie.

1.


2.


3.


4.


5.


6.


7.


8.


9.


10.


11.


12. Traditioneel of niet, McDonald's there:


13.


14.


15.


Rippongi / Mori Hills is een redelijk nieuw zakendistrict tussen de rivier en Shibuya in, onder het Keizerlijke Paleis. Het is vooral een internationaal gedeelte. Ik had het er niet echt naar mijn zin; het is er vooral erg Amerikaans. Als het er New Yorks zou zijn zou ik het niet erg vinden maar ik heb er maar een klein deel van mijn tijd doorgebracht.

Kopstukken op het huidige moment zijn het Mori Building van 230 meter en de hoogste van Tokyo als je de Tokyo Tower niet meetelt, de Midtown Tower van 250 meter.

16. Tokyo Midtown Tower:


17.


18. Mori Building:


19. Mori Building & Tokyo Tower


20.


21.


22.


23.


24. Het zijn echt hills:


25. Midtown Tower:


26. Tokyo Tower en Midtown Tower:


27. Links op de panorama begint Rippongi, rechts ligt Shiodome:
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top