SkyscraperCity Forum banner

Transport and Infrastructure | Транспорт и инфраструктура [2017-2023]

890818 Views 6369 Replies 187 Participants Last post by  p5yo
Честита нова година! Дано през 2017 има доста пътни проекти
1 - 20 of 6370 Posts
Защо пък мислите в цял свят чистят веднага до черно? Особено при 24 часа сняг? Скоро един познат качи снимки от Белгия, 3-4 см сняг,но никой не го чисти. Купувате си хубави дрешки или зимни гуми и няма проблемни места. Някаква мода стана да се коментира това почистване по цяла зима...
Искам само да видите бул.Вапцаров след Камела посока Кауфланд колко е напукан и хлътнал в дясна лента, 2г след ремонта. Трагедия :D
  • Like
Reactions: alexbg90
Аз много бих се радвал на велоалея,която да свързва Пловдив с Родопите и точно по Коматевско е удобен момент, ама сигурно и тя ще е на 2рия етап...
Хубаво асфалтират Санкт Петербург, ама на Хр.Ботев и Коматевския възел от Факултета посока Коматево,кога ще им дойде редът??? Лунен пейзаж.
Да, всички ремонти по заема ще са с еднакви материали. Също, мисля,че ще има велоалея. Другата по бул.Марица не я дублира пълноценно. То затова и за колите са 2 отделни булеварда. Връзката на Кършиака през Адата до Метро и Тракия става най-пряка така и се избягват братята.
Подготовка за втори слой асфалт до кръстовището с Цариградско шосе.

какви са тези цени на горивата? хммм :)
Ами не знам защо коматевци не посрещнаха Бойко онзи ден да го питат. А имаше тъпи въпроси за фейсбук само
...
Има много да се отчуждава още ли ?
Ами точно тази Веркович защо да няма как? Или източната часат на Богориди, Алцеко, Г.Бенковски?

https://www.google.bg/maps/@42.1495...4!1s6CgXVX7BIfAryPar_ptuMA!2e0!7i13312!8i6656

За мен само една еднопосочна улица за преминаване трябва да се остави само да не е пешеходна - Йоаким Груев, продължавайки по Ж.Кюри и излизаща на булеварда.
Като се сетя колко милиони се изливат в празна индустриална зона, вместо в най-затапения квартал- Южен, с най-голямо население.
С тия светофари поне да се научат да правят зелени вълни.......................
По Коматевско има още асфалт да се слага.
Двойна ли е линията?
Плюс това много от гаражите са много малки, ниски, стават за малки коли, напрактика неизползваеми за новите.

https://web.capture-app.com/share/25aa1c79-472a-401b-babe-ed4d9d055993

моето паркомясто, по изключение е така голямо и стига за 2 коли :)
  • Like
Reactions: vass
Гладстон-Гарата по Руски вече е с износващ слой,нали? Че вчера бая неравен ми се стори.
  • Like
Reactions: alexbg90
Предполагам има изисквания за безопасност за структурата на тези огради.
По Коматевско не ми се струва това да е проектирано за велоалея,а е компромис.
  • Like
Reactions: naskogeo
Имаш предвид след ( южно от) моста на Адата ли?
Страхотно е с лед :) очите ми се прераждат, а и пешеходци се забелязват по-лесно.
Тва пък е много спряло изказване :) още римляните са имали стадиони за зрелище,спектакли, а ние нямаме...
1 - 20 of 6370 Posts