То и аз ще поискам утре някой друг лев от здравко , видяло се е , че на всеки дава човека , ако изчака още малко за дамето и 10 миилиона ще му поискат !
Тази фирма трябва да бъде аут от Пловдив. Пълно симулиране на работа. Живея наблизо и ги гледам всеки ден, местят една купчина с пръст от единия край до другия и на другия ден обратното. За работниците им просто няма да коментирам.в. Марица: „Парсек Груп“ иска още 2,2 млн. лева, за да завърши ул. „Даме Груев“
Аз за такова състояние си мечтая в Кичука. Това направо ми се струва перфектно, сравнено с това, което имаме сега. А това скосяване на първия тротоар е направо мечта, на повечето места ръба е 5-10 санта.Ето ти тротоар в Западен, месец след като го направиха вече беше помлян
На следващата пресечка е същото. Погледни и този в близост -![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Правени са преди има няма 5-6 години.![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Съоръжението ще бъде ремонтирано, като се намали габаритът отдолу на самата конструкция над жп линията"
Кръгово на самия мост е решението и проекти уж имаше пък сега ново 20 ….Обрат! Едно от най-конфликтните кръстовища остава!
Интересно какво са измислили, за да се "изтъни" конструкцията на моста и да се увеличи светлия отвор долу без да повдигат самото пътно платно горе
![]()
Обрат! Спасяват Бетонния мост с модерна технология
Бетонният мост, предвиден за събаряне заради модернизацията на жп линията, няма да се събаря. Добрата новина съобщи днес кметът Здравко Димитров, като се позова...www.marica.bg
Иначе ако наистина оставят бетонния мост (в сегашния вид) трябва сериозно да помислят за преплитането на трафика след него - слизащите от моста продължават основно в лява и средна лента, докато идващите под моста - в средна и дясна.
Според Генералния план за организация на движението, трябва да се постави светофар.Обрат! Едно от най-конфликтните кръстовища остава!
Интересно какво са измислили, за да се "изтъни" конструкцията на моста и да се увеличи светлия отвор долу без да повдигат самото пътно платно горе
![]()
Обрат! Спасяват Бетонния мост с модерна технология
Бетонният мост, предвиден за събаряне заради модернизацията на жп линията, няма да се събаря. Добрата новина съобщи днес кметът Здравко Димитров, като се позова...www.marica.bg
Иначе ако наистина оставят бетонния мост (в сегашния вид) трябва сериозно да помислят за преплитането на трафика след него - слизащите от моста продължават основно в лява и средна лента, докато идващите под моста - в средна и дясна.
Решението е южната тангента да я направят и на премахнат моста.Кръгово на самия мост е решението и проекти уж имаше пък сега ново 20 ….
Правят обратен завой на светофара, какъвто няма да им бъде нужен след пускането на пробива.Иначе ако наистина оставят бетонния мост (в сегашния вид) трябва сериозно да помислят за преплитането на трафика след него - слизащите от моста продължават основно в лява и средна лента, докато идващите под моста - в средна и дясна.
Не и ако Тотев дърпа конците.Южната тангента ще си остане един блян поне още 20 години.
Отчуждена е отдавна, но собственика се жалва, че бизнеса ще му загине. Много странно, защото повече от 10г. се знаеше, че ще ги бутат.А пък може ли някой да забрави къщата срещу търговската гимназия.
Тази къща на Даме не е ли отчуждена? Имам предвид, да са минали всички процедури и човека да трябва да се изнесе.
Къщата е отчуждена - сменена е собствеността на къщата, но този е наемател и си има валиден договор за наем. Той не отпада при смяна на собствеността на сградата.Тази къща на Даме не е ли отчуждена? Имам предвид, да са минали всички процедури и човека да трябва да се изнесе.
Началната цена на наема, от която ще стартира търгът, е 2207 лева с ДДС.