SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 444 Posts

·
Carpe Diem
Joined
·
12,366 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Meqenese cdo dite e me shume po krijohen rruge te reja per bicikletat ne Tirane, mendoj se eshte ide e mire te kemi nje hapeisre te vecante per bicikletat dhe korsite e dedikuara per ta.

 

·
Banned
Joined
·
2,175 Posts
Pordhet e Erion Veliut me shoke. Tirana e ka humbur kete shanc per te qene nje qytet per bicikleta njehere e pergjithmone. Nqs kane pak tru te fokusohet tek kembesoret se ngelen njerezit duke ec ne rruge si bageti.
 
  • Like
Reactions: Andrea_UK

·
Registered
Joined
·
391 Posts
na fillimi i rruges nga 9 kateshet me drejtim Selvine eshte grryer pjesa ku ka qene korsia e bicikletave sic u veprua me bulevardin kryesore,besoj se do e shtrojne me ndonje asfalt te kuq dhe do e mbrojne me ato mbrojtset klasike.
 

·
Registered
Joined
·
12,670 Posts
na fillimi i rruges nga 9 kateshet me drejtim Selvine eshte grryer pjesa ku ka qene korsia e bicikletave sic u veprua me bulevardin kryesore,besoj se do e shtrojne me ndonje asfalt te kuq dhe do e mbrojne me ato mbrojtset klasike.
Ne fillim kujtoja se ishte per ndonje kanalizim,tani thone korsi bicikletash,po per cfare mutin e kane gerryer hajde merre vesh... nuk i vinin dot ndarese si te bulevardi loqet,po gerryejne asfaltin,i hedhin prap...asfalt(?)dhe nje boje te kuqe siper dhe ja korsia e re!
 

·
Registered
Joined
·
1,897 Posts
Ne fillim kujtoja se ishte per ndonje kanalizim,tani thone korsi bicikletash,po per cfare mutin e kane gerryer hajde merre vesh... nuk i vinin dot ndarese si te bulevardi loqet,po gerryejne asfaltin,i hedhin prap...asfalt(?)dhe nje boje te kuqe siper dhe ja korsia e re!
E njejta gje tek rruga e Dibres, siper.. Nga QSUT deri tek kthesa per Tufine, asfaltin e ri e kishin gerryer anash, per korsine e biçikletave qe do vendosin se shpejti.
 
1 - 20 of 444 Posts
Top