SkyscraperCity banner

281 - 300 of 301 Posts

·
Registered
Joined
·
346 Posts
Sja kam iden fare se per cfare transporti po flitet por e prezantuan si projekt te madhe keshtu qe po e ve ketu.
Firma spanjolle, klienti Bashkia e Tiranes e financuar nga Banka Gjermane per Zhvillim.

 

·
Registered
Joined
·
346 Posts
Edhe pse tani kur e shikova profilin e bankes e cila financon ket projekt ma merr mendja se te qenka ndonje tubacion uji. Banka te qenka mut dhe financoka vetem shtetet e varfura, kshtu qe sbesoj me ndonje financim te madh. Kjo e shpjegon foton e vjeter te Tiranes e perdorur nga kjo firme.
 

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Sja kam iden fare se per cfare transporti po flitet por e prezantuan si projekt te madhe keshtu qe po e ve ketu.
Firma spanjolle, klienti Bashkia e Tiranes e financuar nga Banka Gjermane per Zhvillim.

BRT = Në transport qëndron për “Bus Rapid Transit” Eshtë një korridor i dedikuar për linjat e autobusëve. Do të ishte super nëse implementohet në TR.... le te shofim.... :p
 

·
Registered
Joined
·
45 Posts
Edhe pse tani kur e shikova profilin e bankes e cila financon ket projekt ma merr mendja se te qenka ndonje tubacion uji. Banka te qenka mut dhe financoka vetem shtetet e varfura, kshtu qe sbesoj me ndonje financim te madh. Kjo e shpjegon foton e vjeter te Tiranes e perdorur nga kjo firme.
KfW “German Development Bank”; në fakt është një investitor serioz. Për ata që nuk e dinë, është një banke plotësisht në pronësi të shtetit Gjerman. Qeveria gjermane e zotëron të gjithen, nuk është një bankë private :)
 

·
Registered
Joined
·
346 Posts
E vertet, pra kontrata te qenka e nenshkruar. 20 km per 3 koridore ma mer mendja se mjafton per ta mbuluar Tiranen qendrore. Besoj se do behet lidhja me stacionet e autobuseve, te pakten ate tek TEG-u ne fillim dhe bulevardeve.
 
281 - 300 of 301 Posts
Top