SkyscraperCity Forum banner

TRENČÍN | Mestský futbalový štadión

38870 Views 69 Replies 21 Participants Last post by  Gabriel91
2

City: TRENCIN
Capcacity: 11.500
Clubs: AS TRENCIN
Construction: 2017 - 2019
Design time: 2016
See less See more
  • Like
Reactions: 1
1 - 20 of 70 Posts
Sice dva roky stare, ale zhruba tak nejak by to malo vyzerat.

https://www.youtube.com/watch?v=2G-xOgde2IM
  • Like
Načo je v názve vlákna slovo nový? Nebude to ani oficiálny názov, ani sa to nepíše pri žiadnom inom novom projekte. A vyzerá to divne.
Zmenil som to na Mestský futbalový štadión, aj keď asi ani to nebude oficiálny názov. Druhá vec je, či má vôbec tento thread zmysel, lebo veľkou aktivitou neoplýva.
noo teraz este velmi zmysel nema ale ak sa tam rozbehne vystavba tak mozno sa tu rozbehne nejaka aktivita,aj ked mam dojem ze vacsia aktivita bude skor v threade "Slovakia stadiony a areny"
Jedine že by to tam niekto z Trenčína chodil fotiť. Ale niekto tu písal, že sa to tam (veľmi) pomaly rozbieha, tak snáď bude čo chodiť fotiť.
ono ak sa nieco nepohlo tak zatial mozu robit len vykopove a pripravne prace
niekde sa otom pisalo ze do tendra na zhotovitela stavby sa prihlasla len jedna firma tak to chcu tendrovat nanovo aby neboli pochybnosti o transparentnosti vyberu zhotovitela
PRÁCE NA VÝSTAVBE ŠTADIÓNA NABRALI RÝCHLEJŠÍ SPÁD

http://www.astrencin.sk/clanek.asp?id=Prace-na-vystavbe-stadiona-nabrali-rychlejsi-spad-6185

Hoci sa výstavba nového štadióna stretáva s problémami, celý proces nabral v uplynulých týždňoch spád. Vidieť to najmä na stavebnom ruchu na Sihoti.
„Pracujeme na sieťach,“ povedal na úvod hovorca klubu Martin Galajda a pokračoval: „Súčasné práce sa týkajú prípravy odvodňovacích šachiet, napojenia na splaškovú a dažďovú kanalizáciu a položenia dočasných káblových rozvodov. Práce budú prebiehať do vianočných sviatkov. Zo zásadných vecí nás čaká ešte inštalácia dočasnej trafostanice.“

Ďalšie práce budú pokračovať v novom roku. Do harmonogramu samozrejme vstúpia klimatické podmienky. My vám dnes prinášame krátke video z prác absolvovaných v uplynulých týždňoch

zdroj: www.astrencin.sk
  • Like
Reactions: 2
No ja mám pocit, že skôr bude v Bystrici národný atletický ako v Trenčíne tento.
  • Like
No ja mám pocit, že skôr bude v Bystrici národný atletický ako v Trenčíne tento.
z reakcie klubu:

Projekt výstavby štadióna je investičnou akciou, ktorá nemá v tomto regióne obdoby.
Nechapem tej dogme, nie len v Trencine ale vlastne vsade, ze stavba stadiona je nejaka mimoriadna a zlozita akcia. Preboha ved hladisko pre divakov do obdlznikoveho tvaru s papundeklovou strechou je kurevsky jednoducha stavba. Obchodne centra tu uz desatrocie rastu ako huby po dazdi, uz pomaly kazde okresne mesto ma nejake to centrum s parkoviskom na streche, vytahmi, exkalatormi , vo vacsi mestach este aj s vyskovou budovou, multikinom a neviem cim este, a tu sa este stale niekto ide tvarit, aka velka vec je stavba stadiona, zvlast takych okresanych a miniaturnych ako na Slovensku,

Pochopim, keby sme hovorili o hokejovej hale, ze konstrukcia strechy a celkove riesenie si vyzaduje trochu viac, tak isto hracia plocha a pod. , ale nie 3 tribuny okolo ihriska.
  • Like
Reactions: 2
Tak musia nejako zaobaliť to, že nemajú prachy. Tvária sa ako neviem aký vzorový klub a 3 roky nie sú schopní ani pohnúť s výstavbou. Nechápem, že ich tam ÚLK necháva hrať. Mali by ich poslať do Dubnice alebo niekam, lebo tá ich jedna rozbitá tribúna je hanba pre celú ligu.
  • Like
dnes pojdem vlakom do BA, tak ak nezaspim, tak sa pozriem a mozno odfotim, ak tam nieco bude
dnes som prechadzal okolo stadiona v trencine. Bol tam mierny stavebny ruch. Bagre upravovali teren okolo stadiona, su tam navozene kopy strku
to oplastenie vylepsili celkom dobre
  • Like
1 - 20 of 70 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.