Skyscraper City Forum banner
1 - 20 of 417 Posts

·
Registered
Joined
·
4,331 Posts
Stambeno-poslovni objekat „S - Sjenjak“ u naselju Sjenjak Tuzla.


- U toku je izgradnja podzemnih etaža.
- Rok završetka objekta oktobar 2020 godine
- Plaćanje na rate uz min. učešće od 15%

Kompleks će se se sastojati od tri stambeno - poslovne lamele pored kojih se nalazi uređena zelena površina, kao i vanjska i podzemna parking mjesta.U ponudi za prodaju su stanovi u kvadraturama od: 39–110 m2

Dodatne pogodnosti:
- plaćanje na rate uz min. učešće od 15%
- popusti za gotovinsko plaćanje
- najpovoljniji uslovi kreditnog finansiranja putem ugovora sa Bankom
Podsjetimo, u februaru prošle godine održano javno nadmetanje za prodaju nekretnine u vlasništvu Grada Tuzla za izgradnju kolektivnog stambeno-poslovnog objekta „S“ u naselju Sjenjak.

Najbolju ponudu ostvarila je firma „Heez transport“ Tuzla koja je u vlasništvu Azmira Husića, sa ukupnim iznosom od 3,9 miliona maraka, a početna cijena nekretnine iznosila je 1.314.600,00 KM.Nekretnina je površine 4695m2, a kupac će u ovom slučaju firma “Heez transport” Tuzla na njoj uskoro početi sa gradnjom stambeno-poslovnog objekta od osam spratova uz prizemne garaže. Budući stambeno–poslovni objekat na Sjenjaku će se sastojati od tri lamele, O1 do O3, tlocrtnog oblika slova“L“.

Više na: http://heezgradnja.com/
 

·
Registered
Joined
·
1,297 Posts
tri radnika na gradislistu i to vjerovatno oni sto je vrbovao iz Tom Cat-a. daleko je ovo od ozbiljne firme barem trenutno, niti ima radnika, niti opreme a niti znanja! ne mozes nespreman ulaziti u ovakve projekte, nadam se da ce stvari krenuti na bolje.
 

·
Registered
Joined
·
1,339 Posts
SPO "S" Sjenjak - 22.05.2018.@FB
ova ploca za podlozni beton i hidro izolaciju izgleda tako malo i smijesno.. od kad pratim izgradnju u TZ za 90% zgrada gradjevinska jama se odmah iskopa i uradi se podlozni beton i hidroizolacija za citav objekat/lamelu

Ja volim ovaj stil gradnje, zar su morali srušit?
i buduca zgrada ce imati obrise ove zgrade tj. gabarita.. skoro su pa identicne :)
 

·
Registered
Joined
·
4,331 Posts
Discussion Starter · #20 ·
kao sto sam ih kritikovao sad ih moram pohvaliti da ima dosta vise radnika na gradilistu i da se dosta brze radi. cuo sam da je veliki broj iz Tom Cat-a presao u Heezgradnju!
Uvazeni gdin. Azmir koji skoro svakodnevno obilazi gradiliste ugovorom je navodno vezao da je maksimalno kasnjenje koje ce se tolerisati 60 dana. Sve preko idu penali.

Ovaj objekat ce uveliko diktirati dalju gradnju, narucito objekta na Stupinama. Obzirom na lokaciju Sjenjak, ali i Stupine, predvidja se do zavrsetka gradje (ako ne i prije) 100 % prodaja svih stanova. :cheers:
 
1 - 20 of 417 Posts
Top