SkyscraperCity Forum banner

U Podgorici za Vaskrs - April 2007

4133 Views 6 Replies 7 Participants Last post by  ivicasu
Prvo, oprostite mi zbog kasnjenja sa postiranjem ovih slika. Imao sam neke probleme sa komjuterom zadnje vreme pa jednostavno nisam imao strplenja da ih uploadujem i postiram ali sad je sve u redu.

Podgorica je bila jedna od zadnjih stanica na mom proputovanju Istocne Evrope ali krenucu od nje posto sam vec obecao slike:)

Moram priznati, iako sam bar milion puta prosao kroz Podgoricu u svom zivotu, na putu do Boke Kotorske tj. Beograda, nikad se nisam zadrzavao u njoh. Jednostavno, nije bilo potrebe. Sada sam iskoristio priliku da posetim novi glavni grad nezavisne Crne Gore i moram reci, da iako nisam puno ocekivao od nje, ostao sam impresioniran sa stvarima koje se u njoj trenutno dogadjaju.

Presudite sami:

Ako zelite nesto da slusate dok gledate slike posto ima ih strasno puno:)

See less See more
139
1 - 7 of 7 Posts
svaka cast, bio si bas vrijedan! bogami bila je ovo dobra ruta, jel moguce da si isao pjeske?
kako ti se cini sve na kraju?
sve mi dosta izgleda sumorno...em nidje nikog na ulicama nema (vjerovatno si bio za vikend tamo), em jos drvece nije prolistalo. pravi kraj zime
:applause: ti si vise postira nego mi svi zajedno cini mi se. svaka cast.
dobro si se naseta! treba si uc u hram, vaskrs je bio. by the way, taj su izraz vaskrs vidim svuda zamijenili sa modernim 'uskrs'. bio si blizu moje zgrade :)

najjaca fotka
See less See more
Nisam zalazio u centar Podgorice (već samo vozom prolazio kroz nju) od davne 1998. i moram priznati da se jako promenila, mnogo se gradi i sređuje, ali treba tu još mnooooooogo raditi pa će super izgledati. Svaka čast samo napred! :)
1 - 7 of 7 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.