SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 36 Posts

·
Registered
Joined
·
3,258 Posts
Prachtig uitzicht...... alleen die Weena flats..... :puke:

Deze foto's laten zien dat Rotterdam nog zoveel plek heeft voor mooie projecten.

Als straks de New Orleans er staat en de Maastoren........ :)
 

·
Rick Bakker
Joined
·
5,341 Posts
Mooie foto's Jan, wat is de lijnbaan toch lelijk. Ze moeten alle laagbouw slopen en er een groot plein van maken(Sorry voor het verneuken van de foto:))
 

·
Registered
Joined
·
147 Posts
Ha! Snelle hap en nog goed bedacht ook. idd plat met die hap. Doorsteek naar he schouwburgplein (d.w.z. enkele lijnbaanflats weg), veel groen op maaiveld en dikke parkeerkelders met tunnelverbinding naar de Weena. Eromheen de boel ophogen, een nieuwe Shopping-Mall of twee en klaar is't. Nou nog exploitabel maken (zucht).
 

·
Banned
Joined
·
6,813 Posts
een dikke shoppingmall is indd een goed idee. dat plein trouwens ook. maar ik wil wel aan de rechterkant die lijnbaanflats plat hebben weetje. daar kunnen best wel wat slanke torens "mixed use" komen, tot 200 meter. (2015, architect, calatrava, 5 torens).
 

·
Administrator
Joined
·
30,669 Posts
Discussion Starter · #17 ·
Omdat de zon op zo'n plek nooit in je nek staat maar bijna altijd verkeerd denk ik dat het zowieso lastig is om strakke foto's te maken hier. Waarschijnlijk is de vroege zomeravond de beste tijd om een foto te maken van deze plek.

Cborg's plan voor een plein op het deel van de Lijnbaan is het meest doeltreffende plan wat ik in jaren voor dit gebied heb gezien.
 
1 - 20 of 36 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top