SkyscraperCity Forum banner

UPC 07/2009 - WYNIKI FINAŁU!

13256 Views 12 Replies 9 Participants Last post by  Admiral Dochodiaga
Wyniki siódmego finału UPC w tym roku są następujące:

ZWYCIĘZCA:

Inside the Machine: 20 głosów (41.67%)
Autor: Krzycho

DRUGIE MIEJSCE:

Szachownica: 10 głosów (20.83%)
Autor: mysteryclient

POZOSTALI FINALIŚCI:

It's coming...: 9 głosów (18.75%)
Autor: Krzycho

Solar System: 5 głosów (10.42%)
Autor: Dziki REX

Legoland: 4 głosów (8.33%)
Autor: mysteryclient

Jak widać do trzynastu razy sztuka: Krzycho startował już 12 razy w finale polskiego UPC i dopiero za trzynastym razem udało mu się po raz pierwszy wygrać :)
Gratuluję zwycięzcy a także wszystkim pozostałym finalistom i dziękuję głosującym. :)
Jak zwykle zapraszam też do Rankingu Fotografów
See less See more
5
1 - 13 of 13 Posts
Ta trzynastka, to swego rodzaju ironia losu. Wartym uwagi fakt, o który wspomniałeś Soboleus. Dopiero ta edycja dała Krzychowi wygraną. To podobna sytuacja, analogiczna, choć przecież w innej skali, jak z reżyserem Martinem Scorsese, który kreował kinematografię dziesiątki lat, nakręcił dzieła i filmy klasyki, ikony gatunków, a dopiero na "finiszu" po wielu wielu latach, "uraczono" go nagrodą Oskara.

Gratuluję Panowie. Ta edycja zapadnie mi w pamięci, ponieważ finaliści pokazali, praktycznie każdy, inny warsztat, technikę i podejście do tematu. Pięć różnych stylów i wizji, to się często nie zdarza.

Gratuluję.

:cheers:
See less See more
^^Uważasz, że Krzycho również jest na finiszu? ;) Według mnie to dopiero początek, życzę Mu kolejnych wygranych, a biorąc pod uwagę miejsce zamieszkania jest to wielce prawdopodobne ;)
Gratulacje! Głównie dla Krzycha! :cheers:
Swietne zdjecie! Na które oczywiście głosowałem.
Powiem wiecej, zabrakło Ci 2 głosów do tego by Twoje drugie zdjecie zajęło 2 miejsce:nuts:

Ciekawy finał:)
Powiem wiecej, zabrakło Ci 2 głosów do tego by Twoje drugie zdjecie zajęło 2 miejsce
Powiem więcej, zabrakło jednego(bynajmniej nie mojego;)) głosu.
Krzycho, co to za budynek w Inside the Machine? Zdjęcie z gatunku genialnych, fajnie wygląda też w kwadracie :)
Powiem więcej, zabrakło jednego(bynajmniej nie mojego;)) głosu.
Gdyby dostał jeden wiecej byłby na 2 miejscu razem z mysteryclient'em. Mi natomiast chodziło o 'samotne' zajecie dwóch najwyższych stopni podium!:cheers:
:cheers: Gratulacje dla wszystkich biorących udział w finale. Szkoda, że "Szachownica" dopiero druga :D
W koncu sie udalo, szkoda, ze nie wyprzedzilem jeszcze misternego;) Dziekuje wszystkim, ktorzy na mnie glosowali i gratuluje finalistom.
Wygrał mój faworyt :cheers: to cieszy najbardziej

Gratulacje dla wszystkich finalistów i pozostałych osób dzięki którym polskie UPC istnieje
To krzycha przyznaję zajebiste, można by przykadrować inaczej (kwadrat) ale i tak szczękopad - Widzisz, da się coś innego niż wieżowce do znudzenia :D Naprawdę, jestem pod wrażeniem
^^
Dziekuje, to bardzo mile uslyszec komplement, tym bardziej od osoby, ktora zna sie na rzeczy:) Wracajac do mojej fotografii, to oczywiscie, ze sie da, grunt w tym, ze kazdy fotografuje to, co najbardziej lubi i co sprawia mu najwiecej przyjemnosci. Ja lubie wiezowce i na nich sie skupiam i mowienie, ze moje fotki sa nudne, bo przedstawiaja ciagle to samo, jest troche niesprawiedliwe. Owszem, w zdecydowanej wiekszosci moich fotek wystepuja wiezowce, ale jednak staram sie uciekac od monotonii, fotografuje je na rozny sposob, na przyklad na tej fotografii tez sa dwa wiezowce:)
See less See more
^^
Dla potwierdzenia tych slow, moglbym zapodac zestaw kilkunastu zdjec, gdzie wszystkie beda przedstawialy wiezowce, a jednak kazde z nich bedzie zupelnie inne. Ale, ze nie jest to odpowiednie na to miejsce, no i ze z natury jestem skromnym czlowiekiem to nie bede tego robil:colgate:
^^^ nie no, oczywiście, że każdy robi to co lubi, to jasne :D Wieżowce to wdzięczny temat i jest gro możliwości ich przedstawienia, przyznaję, ale po prostu chciałem od ciebie zobaczyć coś innego ;)
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.