SkyscraperCity Forum banner

?

Urbanic

1309 Views 9 Replies 8 Participants Last post by  Petr
Witam wszytskich raz jeszcze
Wrzucam to zdjecie ponownie- droga do tego byla dluga i kreta, no ale mysle ze teraz juz nie bedzie klopotow :)

See less See more
1 - 10 of 10 Posts
9 :)
A moze jakis komentarz?

Startujac w tym konkursie- chcialbym przede wszytskim czegos sie nauczyc. A z tego co widze kilka osoba nie od dzis bawi sie w te klocki.. takze kazda ocena a przede wszytskim komentarz jest dla mnie jak złoto...

Pozdrawiam
Proszę, oto uwagi - bardzo amatorskie...

Całe tło jest za blade, wszystko mi się z tyłu rozpływa.
Pewnie miałeś mały dylemat kadrowy - cały tramwaj vs ten murek na dole...

Fotka bardzo miejska, ale mi się aż tak bardzo nie podoba, nie chodzi tylko o to, o czym pisałem wyżej

6/10
taki miałem własnie zamiar, na pierwszym planie miała byc ta bimba a im dalej-tym tło bardziej zamazane a lekki chaos miał ukazać miejskiego molocha.

sam sie zastanawiałem czy jednak zdjecie nie jest zbyt rozmazane, zbyt chaotyczne.. ostatecznie jednak wybrałem taką koncepcje.

dziekuje za komentarz :)
8/10

Fajna fotka, bardzo miejska, a o to chodzi poniekąd ;) Podoba mi się to prześwietlone tło. Dużo "PSułeś" to zdjęcie jeśli chodzi o kontrast? Jest fajny. Co do tła, szkoda może, że nie ma trochę mniejszej głębi ostrości, ale fakt, że dość trudno byłoby ją uzyskać przy ostrzeniu na tramwaj z takiej odległości
mi sie zdjecie bardzo podoba, pierwszy plan jest wyesponowany reszta tworzy fajne tło. odemnie 10!:banana:
taki miałem własnie zamiar, na pierwszym planie miała byc ta bimba a im dalej-tym tło bardziej zamazane a lekki chaos miał ukazać miejskiego molocha.
:eek:kay: Też tak sądze. Gdyby tło miało także więcej kontrastu, chaos był by olbrzymi. Ale gdzie niegdzie widać PS'a... ;)

7/10
Bardzo ładne zdjęcie - brakuje tylko trochę życia ale poza tym naprawdę mi się podoba.
Ot takie zdjęcie, jakich widzę setki na forum. Tylko autor je poprzycinał dodał rami itd.
6/10
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.