Cok güzel, inanamadim. Tipik standart Türk apartmani böyle olmaii iste. 5 kat, caddeye bakan cephesi balkonsuz, hafif estetik.. Keske TOKI'nin binalari hep böyle olsa.

Cok güzel, inanamadim. Tipik standart Türk apartmani böyle olmaii iste. 5 kat, caddeye bakan cephesi balkonsuz, hafif estetik.. Keske TOKI'nin binalari hep böyle olsa.
HIc begenmedim... ama Van beni baya etkiledi. Cok güzelmis. Böyle güzel yere dandik TOKI Binalarai dikiyorlar.
Güzel bir Masterplan'lan baya güzel seyler yapilirdi!
Bu arda arkadaki yüksek Insaat nedir?
![]()
Evleri Kuzu Grup, Uzunlar İnş., Komyapı ve Sehayapı gibi bu işlerde borusu öten firmalar yapıyor.ne düzeni var şu fotolarda anlamadım,yeni baştan yalıyo her taraf,bari şimdi şöyle ızgara tipi planlar yapılsa ne olur?
olur mu gölün suyunu kullanacak, sonra da atığını dökecekCimeto Fabrikasi baska yer bulamadilar mi???
Güzelim Göl! Oralara neler yapilir!
Zaten Kücükcekemce be Büyükcekmece Göller ölüyor...olur mu gölün suyunu kullanacak, sonra da atığını dökecek![]()
en azında ızgara plan, dip dibe yapmayabilirlerdi, sokağa, caddeye benzer bir şeyler katabilirlerdi.ne bekliyorsunuz oraya İsviçre tarzı yapılar mı bekliyordunuz, millet orda başını sokacak bir duvara hasret, bir an önce bitirilip teslim edilmesi lazım, mimari yarışma falan mı açsalardı, şu an ihtiyaçlar önemli konumda, işin lüksüne sonra bakılır..