SkyscraperCity Forum banner
1 - 20 of 35 Posts

·
Escapee
Joined
·
1,616 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Deschid eu acest thread, pentru ca am ajuns sa fac drumuri destul de dese in localitate. Incep cu proiectul de reabilitare a strazii Stefan cel Mare, strada pe care urmeaza sa circule un traseu de troleibuz :


Daca initial se lucra doar pe sensul de intrare in oras, dinspre Iasi, acum sa trecut si pe celalalt sens:


Voi reveni cu poze si detalii ale altor proiecte.
 

·
Escapee
Joined
·
1,616 Posts
Discussion Starter · #3 ·
E un singur traseu, cel ce era si inainte, doar putin prelungit.

Evenimentul.ro a scris:
Primăria municipiului intenţionează să achiziţioneze cinci sau şase troleibuze pentru transportul în comun. Prin intermediul Programului Integrat de Dezvoltare Urbană se construieşte o linie de troleibuz, care va fi finalizată până la sfârşitul lui 2012. Proiectul vizează construcţia sistemului de rulare, fixarea stâlpilor, construirea intermodalului. „Deocamdată, studiem ofertele de pe piaţă şi, în momentul în care o vom găsi pe cea mai avantajoasă, se va veni cu un proiect de hotărâre în Consiliul Local”, a declarat viceprimarul Valeriu Caragaţă.

http://www.evenimentul.ro/articol/troleibuze-noi-la-vaslui.html
Luat de aici, eu nu am mai gasit articolul respectiv. http://tramclub.org/viewtopic.php?t=126&start=0
 

·
Escapee
Joined
·
1,616 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Azi in Vaslui:

:crazy: One of za 3 mols in Vaslui .

Intre timp sensul de iesire spre Iasi a fost asfaltat, primul strat:Pe acest sector inca nici o schimbare:La intoarcere:


And za second mol:
 

·
Registered
Joined
·
136 Posts
trec relativ des prin Valui. In ultimii 2 ani am urmarit acest santier si nu pot sa imi dau seama de ce naiba se misca asa greu! Altii ar fi facut bucata aia de drum in 3 luni! Nu au bani, se fura, care e explicatia?
 
1 - 20 of 35 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top