SkyscraperCity Forum banner

VASLUI | Projects and Construction

15K views 36 replies 18 participants last post by  Randaal 
#1 ·
Deschid eu acest thread, pentru ca am ajuns sa fac drumuri destul de dese in localitate. Incep cu proiectul de reabilitare a strazii Stefan cel Mare, strada pe care urmeaza sa circule un traseu de troleibuz :






Daca initial se lucra doar pe sensul de intrare in oras, dinspre Iasi, acum sa trecut si pe celalalt sens:






Voi reveni cu poze si detalii ale altor proiecte.
 
See less See more
10
#3 ·
E un singur traseu, cel ce era si inainte, doar putin prelungit.

Evenimentul.ro a scris:
Primăria municipiului intenţionează să achiziţioneze cinci sau şase troleibuze pentru transportul în comun. Prin intermediul Programului Integrat de Dezvoltare Urbană se construieşte o linie de troleibuz, care va fi finalizată până la sfârşitul lui 2012. Proiectul vizează construcţia sistemului de rulare, fixarea stâlpilor, construirea intermodalului. „Deocamdată, studiem ofertele de pe piaţă şi, în momentul în care o vom găsi pe cea mai avantajoasă, se va veni cu un proiect de hotărâre în Consiliul Local”, a declarat viceprimarul Valeriu Caragaţă.

http://www.evenimentul.ro/articol/troleibuze-noi-la-vaslui.html
Luat de aici, eu nu am mai gasit articolul respectiv. http://tramclub.org/viewtopic.php?t=126&start=0
 
#21 · (Edited)
Am vazut din fuga masinii 3-4 troleibuze in spatele noii autogari (terminal intermodal). Pareau portocalii si mi s-au parut ca sunt articulate. Poate revin cu niste poze daca mai am drum pe acolo. Mi s-au parut Agora vechi/astrabus reconditionate dar e posibil sa ma insel.

P.S.
Am vazut destul de rau articol de pe tramclub:
Pe 3 septembrie au pornit din Salzburg (Austria) catre Vaslui 3 troleibuze articulate ÖAF Gräf & Stift GE112 M16, achizitionate prin intermediarul sibian Best Omnibus. La Vaslui, troleibuzele vor fi alimentate din noua retea de contact montata in oras (prelungita pana la iesirea catre Iasi) pe fonduri europene. Din pacate, s-au utilizat elemente de prindere specifice unei retele rigide, solutie depasita, ce nu permite obtinerea de performanta in exploatare. De asemenea, e posibil ca troleibuzele achizitionate sa creeze probleme din cauza componentelor electronice depasite (dificil de procurat in prezent) ce compun echipamentele de control al tractiunii si de alimentare a auxiliarelor.

Numerele de parc Stadtbus Salzburg ale celor 3 troleibuze sunt: 204 (fabricat in 1991), 212 (fabricat in 1993) si 226 (fabricat in 1994).
 
#23 ·
A luat teapa primaria cu troleibuzele alea vechi si expirate.. din alea 4 doar unul singur circula si ala doar cateva ore pe zi, restul s-au stricat.. cei din Salzburg au dat vina pe primarie ca nu a construit depou si ca au fost tinute in ploaie.. vrajeala ieftina.. panarame de troleibuze.. am inteles ca printr-un proiect european al resedintelor de judet se doreste sa se modernizeze transportul in comun din tara. Vaslui a prins cateva milioane de euro pentru a cumpara vreo 16/18 troleibuze si bani pentru extinderea retelei de troleibuz si catre alte zone din oras si din afara orasului. proiectul ar trebui initiat la anu si sa fie terminat pana in 2020.
 
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top