SkyscraperCity Forum banner

[VIA] Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës | Vlora International Airport

134083 764
Main technical data :
The airport will be provided with 1 runway, 7 taxiways and 4 aprons
Airfield infrastructure category - 4E
Runaway length - 3,2km
Taxiways length - 3,9km
Aprons and junctions area - 200,000m2
Access roads 3,9km
Service roads 3,6km
Perimetral roads - 5,8km Approx .
Value of infrastructure works ( air side & land side infrastructure ) : 75 Million Euro
1 - 14 of 14 Posts
Nqs miratohet ne qershor mund te mbaroje edhe per 2 vjet. Eshte ne interes te investitorit ta mbaroje sa me shpejt.
Aeroporti i ri aq sa mund te quhet i Vlores mund te quhet dhe i Fierit.

Nuk eshte bere asgje. Infrastruktura arsimore,shendetesore,policore,sportive,urbane,kulturore,sherbimet publike,drejtesia,energjia,kontrolli territorit jane po njesoj. Me ndryshime fare te vogla FASADE,sa per te thene. Lere pastaj ate rrugore...te pakten Saliu beri rruget!

Cdo gje me larte sot eshte 180grade nga ishte para 7 vjetesh! Per fat ky forum eshte fakt. Mjafton te shfletosh faqet e dedikuara te temave me larte,si ishin ne 2013 e si jane sot dhe ska nevoje per debat .
@albsky ketu nuk jane qorra nga syte e ballit,jane qorra nga trute e kokes. Derdimene te mllefosur qe shkruajne nga dhoma, e jetojne neper forume.
  • Like
Reactions: albsky
Pupupu Marin Mema dhe Vetefundosja :ROFLMAO:
Of course Vlora. Kukes will be regional,Vlora according to the Minister of Infrastructure will became the most important airport of the country.
Meanwhile Saranda airport will be seasonal,just for tourism.
Which airport makes more sense and justification: Vlora or Kukes? In my opinion, Vlora may have more potential (tourism) than the outlying (peripheral) Kukes.
  • Like
Reactions: ABWera

(Mabetex Group) (50%); YDA - Group (48%); 2A Group SH.PK (2%), vlera e investimit është 103.966.030 Euro
Po mor po boll qe te bohet... S'ka problem se jane shpenzu kushedi se sa per projektin e Archeas, gjona te vogla.
Boll te behet, megjithese jam pak skeptik per 2025.
Dmth njerezit prap nuk do te futen direkt nga terminali ne avion. Projekt m*ti.
1 - 14 of 14 Posts
Top