SkyscraperCity Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

· Registered
Joined
·
1,274 Posts
Aeroport i Vlores do te jet ai e jo HEATHROW ne te cilin aeroplanet i shef ne qiell njeri pas tjetrit duke pritur'' te leshohen ne pist
thuani ishalla ndertohet sa ma shpejt dhe me sa me pak vjedhje/keqperdorime
qaq.

 

· Registered
Joined
·
1,274 Posts
Behxheti I paska kerku qeveritarve qe te mos e sterzgjatin me keso gjerash koti, por ta minimizojn afatjn, ne menyr qe kompania e tij fituse per ndertimin e aeroportit te filloj punes sa ma parë.

Une, pajtohem plotesisht.

 
1 - 4 of 4 Posts
Top