SkyscraperCity Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

· Registered
Joined
·
1,897 Posts
Me intereson shume edhe vendi i zgjedhur. A nuk do kete ndonje ndikim edhe ne lagune e Nartes? Mos hapen edhe probleme me shpezet e te shkaktohen shume aksidente avionesh. Eshte marre valle mendimi i ekpserteve?
Problem qe zgjidhet lehte, si ne shume aeroporte te botes..
Vendosen 3-4 skiftere te trajnuar rreth e rrotull aeroportit, dhe nuk afrohet asnje shpend..
 
1 - 3 of 3 Posts
Top