SkyscraperCity Forum banner
1 - 10 of 11 Posts

· Carpe Diem
Joined
·
12,518 Posts
Aeroporti nuk ka lidhje me Narten , do ndertohet ne Akerni qe i bie minimumi nja 6-7 km larg ne vije ajrore, nderkohe autostrada e ndertuar Vlore-Fier kalon shume me afer lagunes dhe nuk ka sjelle shqetesim per lagunen.
 

· Carpe Diem
Joined
·
12,518 Posts
Ke ndonje studim qe po ben kete deklaraten qe autostrada nuk ka sjelle asnje shqetesim? Ke numrat e shpendeve para dhe pas ndertimit te autostrades? Ke ndonje studim shkencor? Apo bjeri ti biem, themi deklarata per te justifikuar ndertime vend e pa vend qe po shkaterrojne dhe te vetmen gje qe na kishte mbetur tamam: natyren.

Do vije koha qe do themi te na rrojne aeroportet dhe autostradat, po se cfare do shohin njerezit qe do udhetojne ne to, nje zot e di. Natyra eshte e pakthyeshme, duhen bere investime me studime mjedisore dhe strategjike, jo bjeri ti biem ku t'i doje qejfi investitorit.
Une jam i pari qe flas ne lidhje me natyrem, ambjentin, ndotjen apo gjera te ngjashme, por ne rastin konkret e ke te faktuar qe laguna, per shkak te eleminimit te gjuetise se paligjshme ka marre jete vitet e fundit. Nuk eshte zhvillimi qe e pengon natyren, por zhvillimi pa plan e pa kriter, gje qe nuk me duket ne kete rast. Gjithsesi te shikojme , pasi projekti eshte ende ne fazat e para
 

· Carpe Diem
Joined
·
12,518 Posts

· Carpe Diem
Joined
·
12,518 Posts
 

· Carpe Diem
Joined
·
12,518 Posts
Cmenduri nuk eshte dizajni i terminalit por fakti qe ky aeroport do jete sa dyfishi i Rinasit dhe na prezantohet si porta hyrese ajrore e vendit.
Nuk kam as me te voglin dyshim qe do deshtoje. Gjysma e popullates se vendit jeton ne boshtin Tirane-Durres.
Kush do udhetoje me avion per ne Vlore dhe pastaj te kthehet ne shtepi duke udhetu 4 ore me makine?
Aeroporti do i sherbeje turizmit ne jug dhe duhej ndertuar me permasa mesatare sic eshte ndertuar ai ne Kukes.
Tirane- Aeroporti i Vlores nuk shkon me shume se dy ore, sa per saktesim
 
1 - 10 of 11 Posts
Top