SkyscraperCity Forum banner

[VIA] Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës | Vlora International Airport

164910 Views 975 Replies 100 Participants Last post by  City Cafe
7
Main technical data :
The airport will be provided with 1 runway, 7 taxiways and 4 aprons
Airfield infrastructure category - 4E
Runaway length - 3,2km
Taxiways length - 3,9km
Aprons and junctions area - 200,000m2
Access roads 3,9km
Service roads 3,6km
Perimetral roads - 5,8km Approx .
Value of infrastructure works ( air side & land side infrastructure ) : 75 Million Euro
See less See more
  • Like
Reactions: 2
1 - 1 of 976 Posts
^^ Hyri Qershori dhe akoma asnjë lajm. Nuk dihet nëse është shpallur ndonjë tender, kush do e ndërtoj aeroportin, sa do zgjsin punimet, etj.
...e njejta gje vlen per "Rrugen e Arberit", "Tirane - Elbasan", dy "Bypass-et", "Lin - Pogradec", "Kardhiq - Delvine", kompanine ajrore "Air Albania", aeroportin e Kukesit, etj, etj, etj thjeshte per te permendur disa gjera per te cilat do te shihnim perditesime "se shpejti" nderkohe qe çdo informacion eshte TOP SECRET!
  • Like
Reactions: 5
1 - 1 of 976 Posts
Top