SkyscraperCity Forum banner

[VIA] Aeroporti Ndërkombëtar i Vlorës | Vlora International Airport

167058 Views 998 Replies 101 Participants Last post by  shqipo
Main technical data :
The airport will be provided with 1 runway, 7 taxiways and 4 aprons
Airfield infrastructure category - 4E
Runaway length - 3,2km
Taxiways length - 3,9km
Aprons and junctions area - 200,000m2
Access roads 3,9km
Service roads 3,6km
Perimetral roads - 5,8km Approx .
Value of infrastructure works ( air side & land side infrastructure ) : 75 Million Euro
See less See more
7
 • Like
Reactions: 2
601 - 620 of 999 Posts
A Rame, Rame, e ke tall trapin me kete popull deri ne maksimum. Ketu je bere bashke dhe me Pacollin ne kete talljekari masive! 2 muaj nga inagurimi dhe vetem 3 kamione te lodhur jane cuar aty.

Si perfundim punimet nuk paskan filluar. Ka punuar vetem propaganda pompoze e Ediot Rames.
 • Like
Reactions: 1
A Rame, Rame, e ke tall trapin me kete popull deri ne maksimum. Ketu je bere bashke dhe me Pacollin ne kete talljekari masive! 2 muaj nga inagurimi dhe vetem 3 kamione te lodhur jane cuar aty.

Si perfundim punimet nuk paskan filluar. Ka punuar vetem propaganda pompoze e Ediot Rames.
Ju kame thane prej pacolli nuk ka sen BURRA mareci nuk ka
Nje aeroport edhe njekohesisht nje tempull oriental...neve shqipot jemi te urte: dime se e ardhmja asht ne Azi edhe e kemi nje aset, nje as per me i thith turistet nga vendet si Kina, India etj

See less See more
02.03.2022
Paska pak levizje


See less See more
2
 • Like
Reactions: 5
Ministrja Balluku: S’ka faunë në zonën ku po ndërtohet aeroporti i Vlorës

Ministrja Balluku: S’ka faunë në zonën ku po ndërtohet aeroporti i Vlorës

lol, faune ka gjitkund, edhe neper gejziret sulfurik nan det :p
 • Like
Reactions: 1
lol, faune ka gjitkund, edhe neper gejziret sulfurik nan det :p
po ne shkretetiren atakama ne chile nuk ka:p
 • Haha
Reactions: 1
po ne shkretetiren atakama ne chile nuk ka:p
e sakte, nese flasim per brendesine e Atacames, por edhe atje kalojne (sic lexoj) disa lloje insektesh. Por faune permante atje nuk ka (per mikrozoan, bakteriet nuk kam informacione).
 • Like
Reactions: 1
 • Like
Reactions: 3


See less See more
 • Like
Reactions: 5
Punimet ne aeroport

 • Like
Reactions: 1
^^
3200m pista...interesante
 • Like
 • Wow
Reactions: 2
11/04/2022


See less See more
 • Like
Reactions: 2
Zyrtare ky esht projekti, kulmi do jet i mbuluar prej paneleve dielloreSee less See more
3
 • Like
Reactions: 5
601 - 620 of 999 Posts
Top