Te premtoj qe ky eshte komenti im i fundit ne lidhje me postimet e tua, per arsye se nuk dua te ushqej me tej trollizmin tend ne kete forum dhe ne respekt te anetareve te tjere kontribues ketu, duke injoruar helmin ballkaniko-katunaresk qe vjen hedh ketu, me shpresen qe helmi qe konsumon ti cdo dite mund t'i shkaktoje ndonje problem Rames, Berishes, apo kujdo tjeter qe ta ka bere aq fiksim, saqe me ata fle, me ata zgjohesh.
Ne lidhje me komentin tim:
Vetem sa e perforcove idene time ne lidhje me seriozitetin e kesaj konvente. Komenti qe ke postuar eshte perfshire ne dosjen e Hidrocentralit mbi Vjose. Prandaj nuk e kisha pare.
Por, mesa duket, meqe ne Vjose nuk u be HEC, por, perkundrazi u mor ne mbrojtje, Konventa vazhdon me moton "Ujk, prape pa qethur ti?"
Shqiperia eshte nje pyll i madh me 2 milion banore. I vetmi problem qe nuk kemi ne eshte mjedisi. Kemi aq shume, uje, pyje, kafshe, saqe nuk dime cfare te bejme me to. Sa per krahasim, ne Holande, ne te njejten siperfaqe jetoje 8 here me shume njerez.
Ndaj, i vetmi "patronazhim" imi eshte ndaj investimeve ne infrastrukture, rruge, aeroporte, kulla, hotele, turizem. Prandaj kam ardhur ne nje forum si SkyScraper, me fokusin kryesor tek ndertimet dhe, ne pergjithesi, zhvillimin. Ndaj dhe nuk kenaqem si ty me idene qe mund te nderpritet ndertimi i nje aeroporti, sepse nje burokrat i nje komiteti qe nuk e di ku bie Vlora, i kerkoka qeverise se nje vendi te mos ta ndertoje aeroportin se i prish qetesine mjelmave dhe breshkave.
Nese te qenit pro puneve dhe jo pengesave me identifikon mua me qeverine, atehere, po, jam me qeverine. Nese ideja jote per te farmakosur qeverine eshte t'i biesh cdo pune qe behet, atehere ke zgjedhur taktiken e gabur, sepse, sic ta kam thene, ketij populli (ne shumice) nuk i pelqen balta, i pelqejne aeroportet, hotelet luksoze, shtepite e mira, makinat e mira, me nje fjale "la dolce vita" dhe kete nuk e ve re dot tek port-halet joq-iste qe ushqejne negativititetin ne boshllikun qe rrethohet nga kafka e atyre qe i konsiderojne si burime informacioni.